Bulthaup b3 keuken

Bulthaup b3 keuken

Vanwege de fraaie vormgeving en de uitmuntende functionaliteit is de nieuwe, volledig uittrekbare hoge kast van bulthaup b3 keuken bekroond met de iF product design award 2012. De internationale jury, samengesteld uit kenners en ontwerpers van naam, was gefascineerd door de symbiose van innovatieve technologie, perfecte afwerking en ontwerpschoonheid.

Over de hele wereld is bulthaup het symbool van perfectie op keukengebied. Producten van bulthaup hebben hun sporen nagelaten in de keukengeschiedenis. bulthaup dankt die status aan zijn passie voor innovatie en tijdloos denken. bulthaup heeft ook in 2012 zijn pioniersrol weten te vertalen in schitterende producten voor een uitdagende markt die steeds internationaler wordt.

Perfecte voorraadkast

De volledig uittrekbare hoge kast van bulthaup b3 komt heel dicht bij het ideaal van de perfecte voorraadkast: ruim, strak van lijn en voorzien van een mooi aluminium binnenwerk. Speciaal voor deze kast werd ijzersterk beslag ontwikkeld waardoor de lade ook bij volledige belasting niet kan doorzakken. Uiteraard is voorzien in een intrekmechanisme met aanslagdemping. Doordat de deur uit één stuk is gemaakt, ontstaat er een mooie, rustige uitstraling.

Bulthaup voorraadkast

bulthaup b3 opzetkast

Dankzij het speciaal ontworpen draai-schuifdeurbeslag is de deur van de bulthaup b3 opzetkast met lichte druk te openen. De deur schuift dan geruisloos in de kast, en de deur maakt ruimte voor een zelfstandige werkplek, voorzien van allerhande snufjes zoals roestvrijstalen legplanken, stopcontacten en verlichting (per klant uitbreidbaar).

Bulthaup b3 keuken

De kast is dus ook prima te gebruiken voor kleine apparatuur of als bar. Anders dan bij de klassieke rolluikuitvoering, past de bulthaup opzetkast perfect in de rij met kasten – een stijlvolle blikvanger, zowel open als gesloten. Bovenin is de kast voorzien van uittrekbare opbergboxen – handig om ook de ruimte boven het hoofd optimaal te benutten.

Keukenluxe - keukens, luxe en accessoires

Meer luxe voor de keuken

Silestone werkbladen, groter en meer kleuren

Silestone design werkbladen

De complete keuken kan met Silestone worden ingericht, van keukenwerkblad, tot vloer- en wandbekleding en keukenmeubilair.

Staub La Cocotte stoofpan

Sudderpan La Cocotte van Staub

Deze pannen zijn ideaal voor slow-cooking. Ze zijn duurzaam en met het mooie design en de leuke kleuren staat deze pan ook nog eens mooi op tafel.

Stijlvol koken met Fissler Solea

Fissler Solea Pannen

Met Solea verenigd Fissler individueel design en zuivere functie. De conische vorm van de Solea pan is gemaakt van satijn-glanzend roestvrij staal.

Kookeiland voor de keuken

Kookeiland

Keuken eilanden zijn een nuttige en praktische toevoeging aan vele nieuwe keuken designs. Ze bieden goed bereikbare opslag-oplossingen, open kook- en bereidingsruimte, en makkelijke eetruimtes.