Is er een koelkast die ijs als sonisch maakt?

Kiezelijs, voor jullie arme bastaarden die onbekend zijn, wordt ook wel Sonic-ijs genoemd, vanwege het gebruik van de fastfoodketen in zijn drankjes, of gewoon „het goede ijs. Het ijs is praktisch nodig als je authentieke tiki-drankjes wilt maken, want dat is wat in de jaren dertig tot en met 50 in de originele repen werd gebruikt, en ik zweer dat het frisdrank bruisender lijkt te maken, terwijl je ook zacht genoeg bent, kun je er graag op knarsen als het drankje klaar is.

Is er een koelkast die ijs als sonisch maakt?

Kiezelijs, voor jullie arme bastaarden die onbekend zijn, wordt ook wel Sonic-ijs genoemd, vanwege het gebruik van de fastfoodketen in zijn drankjes, of gewoon „het goede ijs. Het ijs is praktisch nodig als je authentieke tiki-drankjes wilt maken, want dat is wat in de jaren dertig tot en met 50 in de originele repen werd gebruikt, en ik zweer dat het frisdrank bruisender lijkt te maken, terwijl je ook zacht genoeg bent, kun je er graag op knarsen als het drankje klaar is. De overlevering van vrachtwagenstopketen Buccees in Texas beweert dat de vrouw van de oprichter alleen instemde met zijn plan om een reeks vrachtwagenstops in Texas te lanceren als hij ermee instemde het ijs te dragen. Toen ik opgroeide, mijmerden mijn vrienden en ik vaak waarom Wendy's en McDonald's het superieure ijs niet omarmden om zichzelf een voorsprong te geven op Sonic en Taco Casa.

De GE Profile Opal Nugget Ice Maker is een strak modern apparaat om toe te voegen aan uw keuken. Het kan 1 pond ijs per uur produceren en de bak bevat maximaal 3 pond ijs. Deze aanpasbare koelkasten zijn bedoeld voor high-end keukens (wat betekent dat ze prijzig zijn) en stellen je in staat om acht verschillende afwerkingen op de deur te mixen en te matchen, zodat je marineglazen deuren bovenaan en champagnestaal aan de onderkant kunt hebben. LG innoveert iets langer op het ijsfront en zijn exorbitant dure Craft Ice-koelkasten, die vorig jaar werden geïntroduceerd, kunnen gemalen ijs, normaal ijs en de bolvormige soort produceren die nodig is voor een stijf drankje.

Naast Samsung komen er nog een paar andere fabrikanten op de markt met nieuwe koelkasten met nugget-ijsmachines zoals LG en KitchenAid. Veel superfans van nugget-ijs waren verheugd te horen dat de Samsung Smart 4-Door Flex-koelkast ijsbeten in nuggetstijl kan produceren. Als nuggetijs niet je grootste zorg is en je bereid bent een topdollar te betalen voor een stijlvolle en goed ontworpen koelkast, is deze een serieuze blik waard. Het waarschuwt u ook wanneer de ijsbakken leeg zijn, de waterkan vol is of iemand de koelkastdeur open heeft gelaten.

Vanwege de stijgende populariteit van „het goede ijs, zijn sommige fabrikanten eigenlijk begonnen met het ontwerpen van koelkasten met daarin ingebouwde pelletijsmachines. Veel klanten kochten dit item in de hoop knapperig nuggetijs rechtstreeks uit hun keukenkoelkast te scheppen. Onderaan maakt de ijsmachine normaal koelkastijs en kiezelijs, wat Samsung noemt als nugget-ijs of"ijsbeten”. Dit betekent wel dat je moet bukken als je wat ijs eruit wilt scheppen, maar het elimineert een veelvoorkomend faalpunt van moderne koelkasten.

Samsung zegt dat het roestvrij staal van de Smart 4-Door Flex vingerafdrukbestendig is, maar veel recensenten hebben hun wenkbrauwen opgetrokken bij deze bewering en merken op dat hun koelkast vrij gemakkelijk bedekt lijkt te raken met prints. LG introduceerde een koelkast die het bolvormige ijs kan maken dat perfect past bij een sterke schenking van fijne whisky, en de nieuwste van Samsung kan kiezelijs maken. Als gevolg hiervan kan het selecteren van het beste een ontmoedigende taak zijn, vooral voor iemand die nieuw is bij taaie ijsmachines. Het is een goed ontworpen product dat past bij specifieke ruimtebeperkingen en je toch een supermooie en functionele koelkast geeft.

Maar dit jaar komt de Craft Ice-functie naar andere koelkasten in de line-up van LG, met name LG's Instaview-koelkasten, die een doorschijnend raam hebben zodat je naar binnen kunt kijken zonder de deur te openen.

Leave Reply

Required fields are marked *