Wat zijn de minst betrouwbare koelkasten?

Koelkasten hebben een afmeting die tussen de 10-36 kubieke ft ligt. Als je alleen woont, is een mooie 10 kubieke voet meer dan genoeg.

Wat zijn de minst betrouwbare koelkasten?

Koelkasten hebben een afmeting die tussen de 10-36 kubieke ft ligt. Als je alleen woont, is een mooie 10 kubieke voet meer dan genoeg. Voor een gezin van vier zou het 18-24 kubieke ft moeten zijn, maar voor grote huishoudens moet 26-36 kubieke ft worden overwogen. Wat koelkastmerken betreft die het langst meegaan, zou het ook een band zijn tussen Frigidaire, Maytag en GE.

Het is bekend dat ze een levensduur hebben van 12-20 jaar en daarom kiezen veel klanten ervoor. Een lange levensduur zonder effect op de prestaties vormt een goed verkoopargument voor deze koelkasten. Dit merk is de afgelopen 10 jaar een competitief merk geworden vanwege hun goede bouw en superieure productie. Een van de best verkopende argumenten zou energie-efficiëntie zijn.

Het heeft een hoge energiesterclassificatie en behoudt deze energie-efficiëntie voor de komende jaren, dus ja, Midea is een goed koelkastmerk. Als het gaat om de wereldmarkt voor koelkasten, is er geen enkele duidelijke winnaar. Er zijn echter een paar merken die zich onderscheiden van de rest. In termen van marktaandeel is Samsung de tophond, met een wereldwijd marktaandeel van 18 procent.

LG komt op de tweede plaats met een marktaandeel van 15 procent, gevolgd door Whirlpool met een marktaandeel van 10 procent. Puls merkt in zijn rapport op dat Whirlpool en KitchenAid als de meest betrouwbare koelkasten werden genoemd, dat Whirlpool hoog scoort onder reparatietechnici, deels vanwege zijn merkreputatie en omdat veel van zijn apparaten gemakkelijker te gebruiken en te repareren zijn. Bosch en Frigidaire waren de minst aanbevolen koelkasten door de technici. Wanneer het tijd is om een nieuwe koelkast te kopen, is onderzoek een van de slimste dingen die u als consument kunt doen - heel veel ervan.

Om uw zoektocht een beetje gemakkelijker te maken, hebben we het onderzoek voor u gedaan om erachter te komen wat de 5 slechtste koelkastmerken zijn die u moet vermijden. Het blijkt dat koelkasten gemaakt door enkele van de meest bekende merken vatbaar zijn voor defecten en vaker moeten worden gerepareerd dan andere. Alleen omdat een merk bekend is of al heel lang bestaat, maakt hun koelkasten niet automatisch een slimme aankoop. Als je niet op de hoogte bent, kun je uiteindelijk een defecte koelkast kopen die nergens in de buurt van de verwachte 13 jaar meegaat.

We willen genieten van de stijlvolle ingebouwde koelkasten van Sub-Zero. Maar ze behoren niet voor niets consequent tot de slechtste koelkastmerken. De gemiddelde consumentenbeoordeling voor Sub-Zero-koelkasten is slechts 3,1 sterren - helaas is dat de hoogste gemiddelde beoordeling van elk merk op deze lijst. Tel daarbij de premiumkosten voor de ingebouwde, op maat gemaakte koelkasten van Sub-Zero, en je zou enkele duizenden dollars kunnen verdienen voor een koelkast die kort na aankoop dure reparaties nodig heeft.

We denken dat er veel betere opties zijn voor ingebouwde. Maytag was in het verleden misschien synoniem voor kwaliteit, maar in de loop der jaren lijken de betrouwbaarheid en prestaties van hun koelkasten te zijn afgenomen. Het is nu eigendom van Whirlpool (een van de meest betrouwbare koelkastmerken), maar de bedrijven hebben nog steeds afzonderlijke ontwerpen en fabricage. Maytag miste ook het doel in Puls' landelijke reparatietechnicus voor apparaten en klantenpeiling over de meest betrouwbare apparatenmerken.

Het haalde de technicus- of klantenlijst voor de beste koelkastmerken niet vanwege het aantal servicereparatiegesprekken dat ze ontvangen voor Maytag-modellen. Als u overweegt een Maytag-koelkast te kopen, kunt u beter een model kiezen dat is gemaakt door hun moederbedrijf Whirlpool. General Electric (GE) is een van die merken die zo bekend is dat veel consumenten ervan uitgaan dat ze hoogwaardige, betrouwbare apparaten maken. Maar GE-koelkasten staan helaas bekend om het tegenovergestelde.

Het is dus onduidelijk of u een door GE vervaardigde koelkast of een door Haier vervaardigde koelkast krijgt met de huidige opstelling. Wat u in ieder geval niet krijgt, is betrouwbaarheid wanneer u een GE-koelkast koopt. Met een algemene gemiddelde klantbeoordeling van slechts 2,7 sterren behoren GE-koelkasten tot de koelkastmerken om te vermijden. Consumer Reports vond GE-koelkasten extreem luidruchtig, genoeg om ze van hun lijst met de beste koelkasten te halen.

Power ontdekte dat GE Appliances gerangschikt zijn als het slechtste merk voor klanttevredenheid in de categorie Koelkasten met Franse deuren. Om overmatig lawaai, slechte klantenservice en defecte onderdelen die eerder dan normaal moeten worden gerepareerd te voorkomen, moet u GE-koelkasten vermijden - vooral modellen met openslaande deuren. Electrolux uit Stockholm is hard op weg een bekend merk te worden in de VS, S. Na Whirlpool is het de op een na grootste fabrikant van apparaten ter wereld.

Klanten die een Electrolux-koelkast hebben gekocht, weten maar al te goed hoe slecht ze presteren. Over het algemeen krijgt dit merk een gecombineerde klantbeoordeling van slechts 2,5 sterren. Hier is een blik op wat klanten zeggen over Electrolux-koelkasten - slechte temperatuurregelaars en bedorven voedsel komen vaak voor, net als problemen en lekken met ijsmachines. Andere klanten zijn het erover eens dat Frigidaire-koelkasten niet van hoge kwaliteit zijn.

De algemene gemiddelde klantbeoordeling voor dit merk koelkasten is een verschrikkelijke 2,5 van de 5 sterren. Als je op zoek bent naar duurzaamheid en kwaliteit (en voor zo'n duur apparaat, dat ben je zeker), dan is Frigidaire niet het merk om te kiezen. Blijf lezen om de best aanbevolen koelkastmerken te vinden om in plaats daarvan te bekijken. U weet welke merken u moet vermijden, dus laten we het hebben over de koelkastmerken die u zou moeten overwegen.

Kenmore en Whirlpool zullen uw beste weddenschappen zijn op het gebied van koelkast, betrouwbaarheid en klantenservice. Kenmore is de keuze van Consumer Reports voor het meest betrouwbare koelkastmerk in de categorie French Door. Hun modellen voor diepvriezer en onderste vriezer kregen een uitstekende beoordeling van Consumer Reports, en het merk behaalde over het algemeen een beoordeling van Uitstekend voor voorspelde betrouwbaarheid. Kies voor een Kenmore koelkast met vriesvak, koelkast met vriesvak onderaan, of een model met openslaande deuren.

Dit zijn de soorten Kenmore-modellen die de hoogste beoordelingen krijgen. Kies een Whirlpool diepvriezer, diepvriezer of franse deur als u de meeste betrouwbaarheid wilt met de minste reparaties. Dat kan het geval zijn, maar er zijn algemene regels die u kunt gebruiken om te bepalen of het zinvol is om uw koelkast nu te vervangen. Consumer Reports biedt meer nuttig advies over wanneer u een vervanging moet kiezen in plaats van reparaties.

Als uw koelkast de vermelde leeftijd of ouder heeft en u problemen ondervindt die moeten worden gerepareerd, vervangt u deze gewoon. Er zullen waarschijnlijk meer problemen opduiken kort nadat de reparaties zijn uitgevoerd, waardoor een volledige vervanging de financieel verantwoorde keuze wordt. Als u ontdekt dat het echt tijd is om uw koelkast te vervangen, zorg er dan voor dat u een duurzaam kwaliteitsmodeltje krijgt dat meer dan een decennium meegaat door het juiste merk te kiezen. Welke maat draad voor 200 amp-service moet u kopen?.

Verrassend genoeg, op basis van de informatie die we hebben verzameld, behoren Frigidaire en Whirlpool tot de slechtste koelkastmerken. Hoewel andere specifieke modellen slechter presteren, hebben beide merken meer modellen die slecht presteren in alle koelkaststijlen. Zij-aan-zij- en Franse deurkoelkasten presteerden slechter dan andere koelkasten, waarbij tal van merken en modellen slecht presteerden. A Trusted Friend in a Complicated World Verschillende merken presteerden goed in deze categorie in zowel de J, D.

Energieonderzoek en het Puls-rapport. Kenmore staat op nummer één in klanttevredenheid, volgens J, D. Power, terwijl Whirlpool het favoriete merk was onder de technici voor apparaatreparatie die werden aangetikt voor het Puls-rapport. Als er iets kapot is, hoef je niet altijd een professional in te schakelen.

Hier leest u hoe u 10 dagelijkse apparaten gratis kunt repareren. Verschillende merken hebben verschillende apparaatsterktes, en dit kan natuurlijk van jaar tot jaar veranderen. Als het gaat om vaatwassers, J, D. De respondenten van Power waren ontevreden over de vaatwassers van Frigidaire.

En voor het geval u zich afvroeg, geven een paar afgematte klanten de weegschaal niet kantelen. Het onderzoek was gebaseerd op duizenden productevaluaties van klanten die in de afgelopen 12 maanden apparaten hebben gekocht. Wanneer je vaatwasser kapot gaat, realiseer je je hoeveel je hem nodig hebt en hoeveel tijd en energie hij je elke dag bespaart. Als u een nieuwe nodig hebt, plaatst zowel het Puls-rapport als de meest recente ledenenquête van Consumer Reports over vaatwassers Bosch in de nummer één sleuf voor betrouwbaarheid van de consument.

Zorg ervoor dat je geen van deze 21 dingen doet die de levensduur van je vaatwasser verkorten. Klanten waren niet blij met Amana-drogers, volgens J, D. Ze rangschikten het merk als laatste in klanttevredenheid. GE deed het niet veel beter in deze categorie.

Volgens Puls is het meest waarschijnlijke probleem met dit apparaat dat het kleding niet goed verwarmt en droogt. Natuurlijk verslaat dat het doel van het hebben van een droger. Een goede droger maakt je kleding niet alleen droog, maar kan ook je energierekeningen laag houden. En aan de andere kant kunnen die rekeningen ver omhoog gaan als je je kleding meerdere cycli moet doorlopen om ze droog te krijgen.

Whirlpool, LG, Maytag en Samsung namen de hoogste onderscheiding in de lijst met betrouwbare drogers van het Puls-rapport. Welke microgolfmerken geven shoppers consequent de voorkeur? Consumer Reports ondervroeg mensen die het afgelopen jaar ervaring hadden met meer dan 29.000 aanrechtmodellen, en de resultaten waren grotendeels negatief als het ging om Whirlpool. In feite presteerden de magnetrons van Whirlpool zo slecht in de enquête dat de publicatie ze in deze categorie helemaal niet meer aanbeveelt. Maar Whirlpool maakt een serieuze comeback met microgolven over het bereik.

Het merk verdiende eigenlijk de twee topplekken in die categorie van Consumer Reports. De technici van Puls gaven GE de hoogste onderscheiding en noemden hun kachels (en assortimenten) als de meest betrouwbare. Dit is eigenlijk de enige keer dat het merk verschijnt als winnaar of medaillewinnaar in de betrouwbaarheidscategorie van het rapport. Whirlpool loopt niet ver achter, komt op de tweede plaats, en KitchenAid kreeg de derde plaats.

Voor een ander apparaat waarop u kunt vertrouwen, zorg ervoor dat u de beste elektrische theeketels bekijkt. De technici van Puls bevelen GE aan als hun eerste keuze voor betrouwbare reeksen. Whirlpool was heet op de hielen van GE op de tweede plaats, gevolgd door KitchenAid, die de derde plaats verdiende. De technici voegen eraan toe dat het essentieel is om een betrouwbaar assortiment van goede kwaliteit te krijgen voor zowel veiligheid als kookconsistentie.

Hoewel ze hun keuze baseerden op de betrouwbaarheid van deze GE-producten, vinden ze het ook geweldig dat het bedrijf geweldige opties biedt tegen verschillende prijspunten. Vraagt u zich af of u iets moet repareren of dumpen? Dit zijn de apparaten die goedkoper te vervangen zijn dan te repareren. We raden onze gebruikers aan om de browser bij te werken. Ontwerp virtueel uw eigen voorbeeldkeuken Een nieuwe koelkast is een grote investering.

Maar als u een product koopt dat van lage kwaliteit is, is het niet alleen geldverspilling, het kan ook uw gezondheid in gevaar brengen. Uw koelkast moet betrouwbaar werken om uw voedsel en dranken op de juiste temperatuur te houden. Dus, hoe kun je er zeker van zijn dat je de beste aankoop doet om je eten vers, gezond en veilig te houden? Voordat u investeert in de beste koelkastmerken, is het belangrijk om te beginnen met het onderzoeken van de koelkastmerken om te vermijden. Met coole functies zoals ijsmachines, openslaande deuren, vingerafdrukbestendig roestvrij staal, uitstekende opbergruimte, verstelbare planken, slimme schermen, temperatuurregeling, energie-efficiëntie, enz.

Maar laten we eerst enkele veelvoorkomende problemen bespreken die van een koelkast een onbetrouwbaar product kunnen maken. Op die manier weet u waar u op moet letten bij het evalueren van uw opties. Wanneer fabrikanten bezuinigen op het ontwerp van de koelkast, kunt u niet verwachten dat u op de lange termijn een positieve ervaring zult hebben. Bouwkwaliteit en materialen hebben een enorme impact op de levensduur van koelkasten.

Bekijk feedback over het model dat u overweegt te kopen om te zien of klanten tevreden waren met de constructie van hun koelkasten. Sterke materialen zoals roestvrij staal kunnen een koelkast helpen de tand des tijds te doorstaan (dit materiaal ziet er ook geweldig uit in de keuken). U zult waarschijnlijk veel nadenken over de totale afmetingen van uw koelkast. U kunt uw ruimte zorgvuldig meten om ervoor te zorgen dat de juiste pasvorm voor uw keuken is.

Je hebt misschien ook veel nagedacht over de capaciteit van koelkast en vriezer. We weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het kiezen van de juiste koelkast kan zijn, vooral als het gaat om het selecteren van de beste wijnkoelkasten of de beste ingebouwde wijnkoeler. Maar net zo belangrijk is de tegendiepte, en of het apparaat past op de plek die je hebt uitgekozen. Ervoor zorgen dat de koelkastdeur goed sluit en past, is cruciaal; anders loopt u het risico uw etenswaren te verpesten en elektriciteit te verspillen.

Het is essentieel om te controleren of de koelkastdeur goed en goed sluit. Wanneer koelkastdeuren niet passen met een mooie, strakke, gelijkmatige afdichting rondom, kunt u aanhoudende problemen met efficiëntie verwachten. Het kan moeilijk zijn om de juiste binnentemperatuur in de koelkast en vriezer te handhaven met koude lucht die naar buiten lekt, en het kan extra energie kosten om uw voedsel vers of bevroren te houden. Nogal wat storingen kunnen een koelkast teisteren.

Let bij het onderzoeken van verschillende bedrijven en koelkastmodellen op klachten over koeling, ijsmachines, de waterdispenser of wifi-verbindingsproblemen als u op zoek bent naar een slimme koelkast. Als u een koelkast met Franse deur bezit, zullen deze storingen eerder optreden, vooral als u de deuren niet goed sluit of te hard dichtslaat. Lekken kunnen een veelvoorkomend probleem zijn bij sommige koelkastmodellen. Als u een waterleiding voor uw koelkast koopt, zodat u de dispenser kunt gebruiken voor een constante toevoer van water en ijs, let dan ook op mogelijke lekproblemen daar.

Of u nu op zoek bent naar een koelkast met Franse deur, een naast elkaar model of een ander type apparaat, bekijk de garantie van dichtbij. Hoeveel jaar duurt het? Wat zijn de beperkingen met betrekking tot onderdelen en arbeid? De lengte en volledigheid van de garantie is een van de belangrijkste bepalende factoren voor uw reparatiekosten als u erop moet terugvallen. Hoe meer gaten er zijn in uw dekking, hoe duurder het mogelijk kan zijn om uw koelkast te moeten onderhouden. Je moet door veel hoepels springen om ze te gebruiken.

Dat is een van de laatste dingen waar je mee wilt omgaan als je hulp nodig hebt met je koelkast of vriezer. Wat als u een onderdeel in uw vriezer of koelkast moet vervangen en de kosten niet onder uw garantie vallen? Als onderdelen voor een bepaald koelkastmodel erg duur zijn, kunnen uw reparatiekosten snel oplopen als er iets misgaat. Bovendien wilt u niet lang wachten om een vervangend onderdeel te ontvangen als u er een nodig heeft; sommige functies kunnen onbruikbaar zijn terwijl u wacht. En wat als u iemand nodig heeft die persoonlijk naar buiten komt om uw apparaat te onderhouden? Als je wekenlang zit te wachten, kan je koelkast of vriezer in de tussentijd buiten gebruik zijn.

Bedenk hoeveel voedsel en geld je uiteindelijk verspilt. Last but not least, controleer altijd wat consumentenrapporten te zeggen hebben over klantenservice voor een bepaald merk. U wilt niet vastzitten in het omgaan met ondersteuningsmedewerkers die niet deskundig, snel, beleefd en behulpzaam zijn. Slechte klantenondersteuning kan leiden tot vertragingen bij het vinden van kritieke oplossingen en kan ook aanzienlijk bijdragen aan uw stress.

U wilt dus misschien geen koelkast met Franse deur van Frigidaire kopen, maar een diepvriezer van hetzelfde bedrijf is misschien een goede keuze. Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbare analyse, kunt u de beste wasmachines bekijken om te vermijden. Nu we een lijst hebben besproken met dingen waar we op moeten letten bij het evalueren van mogelijke merken en producten voor koelkast en vriezer, laten we een lijst bekijken van enkele van de minst betrouwbare merken die er zijn. Als u op zoek bent naar een luxe apparaat, is een merk dat u misschien overweegt Viking-koelkasten.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige producten die boordevol premiumfuncties zitten. Viking verkoopt koelkastmodellen met contradiepte en is ook een koelkastmerk met Franse deur. Viking biedt wel lange garanties (tot 12 jaar in sommige gevallen). Maar vanaf het moment van schrijven hebben ze maar iets meer dan 3 sterren op de website Consumer Affairs.

Heel wat klachten over dit merk hebben betrekking op de deuren van hun koelkasten. Het lijkt normaal te zijn dat een deur niet goed is uitgelijnd en dus niet correct wordt geopend of gesloten. Klanten zeggen ook dat het erg lang duurt voordat het bedrijf een koelkast of vriezer levert, en dat het ook eeuwen kan duren om vervangende onderdelen te ontvangen wanneer dat nodig is. Een bijzonder model dat veel kritiek heeft gekregen op Best Buy is de Viking 5-serie Quiet Cool Fridge.

Blijkbaar heeft de ijsblokjesmachine een fout waardoor het ijs eruit valt. Dus in plaats van in de ijsblokjesmachine te blijven waar hij thuishoort, kan het ergens anders in je eenheid terechtkomen. Je zou helemaal niet met dit soort fouten moeten omgaan, maar vooral in zo'n duur apparaat. Over de ijsblokjesmachine gesproken, als dit een van de functies is die voor u het belangrijkst is in een koelkast en vriezer, overweeg dan om in plaats daarvan een LG-model te kiezen dat Craft Ice (tm) tot de functies omvat.

Deze speciale ijsblokjesmachine produceert geen ijsblokjes. Dit type ijs heeft een langzamere smelttijd dan gewone blokjes. Op het gebied van consumentenzaken heeft dit koelkastbedrijf iets minder dan 4 van de 5 sterren ontvangen. Hoewel dat over het algemeen geen slechte beoordeling is, hebben we ook klachten over hun apparaten op andere sites gezien.

Klachten hadden betrekking op problemen met functies zoals ijsmachines, deuren en verlichting. U wilt niet investeren in een koelkast van dit merk, alleen om te merken dat u worstelt met een koelkast, diepvrieslade of deur die niet uitgelijnd is, of een luidruchtige waterdispenser. Nog een merk dat je misschien wilt vermijden bij het kopen van koelkasten is Maytag. U vindt naast elkaar, onderste vriezer, Franse deur en andere soorten koelkasten van dit merk.

Maytag heeft 4 van de 5 sterren bij Consumer Affairs. Net als bij de anderen is dit niet verschrikkelijk, maar er kunnen enkele problemen zijn waar u op moet letten met betrekking tot functies, kwaliteit en service. Kopers vinden het niet leuk dat de filters voor de koelkasten van dit bedrijf prijzig kunnen zijn. Vooral hun diepvriezers lijken problematisch te zijn.

Problemen met de deur, koeling of andere vriesfuncties zijn ongebreideld. . Er zijn problemen geweest met garanties en beleid, en moeilijkheden om een agent te bemachtigen wanneer hij toegang moest krijgen tot het ondersteuningsteam van het bedrijf. Maar hier zijn een paar beste koelkastmerken die veel kopers aanbevelen.

General Electric (GE) is een van de beste bedrijven als het gaat om het produceren van betrouwbare koelkasten. Bovendien, als u een beperkt budget heeft tijdens het winkelen voor uw huis, zult u blij zijn te horen dat GE Franse deurkoelkasten en andere modellen betaalbaar geprijsd zijn. Laten we eens kijken naar één product van bijzonder belang. Opmerkelijke kenmerken zijn onder meer handsfree Autofill, een elektronische temperatuurgestuurde lade, een vingerafdrukbestendige afwerking voor elke deur, TwinChill (tm) verdampers en de optie voor een tweede ijsdispenser.

Er is een verstelbare plank en je kunt het dienblad naar beneden laten vallen, waardoor het gemakkelijk is om je eten te organiseren. Hoewel LG over het algemeen vergelijkbare beoordelingen heeft voor zijn producten in vergelijking met sommige van de bovenstaande merken, lezen we consequent uitstekende feedback over hun koelkasten. Een LG-model om te overwegen is de LG LFCC22426S 22,8 Cu. Dit model met tegendiepte biedt 22 kubieke voet opslagruimte.

Met de InstaView Door-in-Door kunt u op uw koelkast kloppen om de inhoud te verlichten via het getinte glazen paneel. Dat betekent dat je de deur niet eens hoeft te openen om te zien wat er op ooghoogte in zit. Andere opwindende functies zijn onder meer verstelbare bakken die schuiven voor gemakkelijke toegang, een prachtige deurafwerking die bestand is tegen vlekken, en de ThinQ-app die u met wifi op uw koelkast kunt aansluiten. Bovendien is deze indrukwekkende koelkast Energy Star (TM) gecertificeerd.

Het beschikt over een lineaire omvormer compressor met 10 jaar garantie op dat onderdeel. Zelfs met deze overvloed aan functies en verbazingwekkend gebruiksgemak is de LG LFXC22596S beschikbaar voor een redelijke prijs. Het beschikt ook over een ijsblokjesmachine en waterdispenser, die een toenemende vraag zijn voor de meeste nieuwe kopers. De ijsdispenser functioneert soepel en er zijn geen noemenswaardige klachten geweest over deze functie.

Het merk Liebherr heeft een aantal koelkasten van de beste in zijn klasse. Zeker niet de goedkoopste op de markt, maar aan de andere kant krijg je de uitmuntendheid waarvoor je betaalt met koelkasten van wereldklasse. Wat vinden kopers leuk aan Samsung-koelkasten? Ze werken goed en bieden een uitstekend gebruiksgemak dankzij slimme functies. Het retourvenster voor een Samsung-model is vaak een beetje kort, maar de garanties zijn solide en de koelkasten hebben een lange levensduur.

Bovendien melden kopers dat het onderhouden van Whirlpool-koelkasten eenvoudig is en dat het vaak mogelijk is om zelf basisreparaties uit te voeren. Gelukkig lijkt het zeldzaam dat een Whirlpool-koelkast onderhoud nodig heeft. Nu heb je de kans gehad om meer te weten te komen over enkele rode vlaggen die je moet vermijden bij het kiezen van een merk voor je volgende koelkast. Je hebt ook geleerd over sommige merken die je misschien voorzichtig wilt behandelen, evenals een paar die je misschien zou willen overwegen.

Laten we verder gaan met het beantwoorden van een paar veelgestelde vragen over het kiezen van een koelkastmerk. Vergeet niet wat we hebben geleerd van Consumer Reports. Sommige bedrijven zijn beter in het betrouwbaar maken van het ene type koelkast dan in het maken van een ander type koelkast. Het is natuurlijk het beste om nooit een beroep te doen op de klantenondersteuning voor uw koelkast.

Maar als je dat doet, wil je weten dat de fabrikant je zal steunen. De beste koelkastmerken zijn vaak roestvrij staal. Dit komt omdat roestvrij staal bestand is tegen roest of schimmelvorming. Dankzij de elementaire samenstelling zijn roestvrijstalen koelkasten ook ongelooflijk duurzaam en gaan ze lang mee.

Zodra u weet welke maat en type koelkast u wilt kopen, kunt u nadenken over de functies die voor u belangrijk zijn. U kunt er een overwegen met een waterdispenser of een ijsdispenser. Je kunt ook controleren of de planken verstelbaar zijn en of deze worden geleverd met slimme functies. Sommige kopers zijn misschien op zoek naar veel toeters en bellen, terwijl anderen misschien tevreden zijn met een meer eenvoudige koelkast.

Gelukkig zijn de handgrepen niet zo overvloedig als bij het selecteren van de beste keukenkasthardware, maar zorg er in beide gevallen voor dat je een goed geconstrueerde eenheid krijgt die wordt ondersteund door een geweldig bedrijf. Een andere belangrijke overweging is energie-efficiëntie. Zoek naar het Energy Star-label en kies een product dat milieuvriendelijk is en u geld bespaart op uw energierekening. Het is misschien de moeite waard om vooraf meer geld uit te geven aan een energiezuinige koelkast in plaats van een goedkoper model te kopen dat meer stroom verbruikt.

Op die manier bezuinigt u op uw langetermijnkosten, wat uiteindelijk de extra kosten die u aan de aankoop hebt uitgegeven, goedmaakt. Ten slotte moet je ook nadenken over esthetiek. Hoewel niet zo belangrijk als praktische overwegingen, doet het uiterlijk van uw koelkast er wel toe. Inderdaad, als alles gelijk is, als het tussen twee producten is die beide de kenmerken en betrouwbaarheid hebben waarnaar u op zoek bent, kan het verschil in uiterlijk tussen hen de factor zijn die u op de ene koelkast vestigt en niet op de andere.

Franse deurmodellen hebben een paar deuren voor de koelkast in plaats van een enkele deur. Ten slotte is nog een optie een naast elkaar model. Bij dit type koelkast, in plaats van dat de diepvrieslade boven of onder de koelkast gaat, plaatst de configuratie ze naast elkaar, één aan de linkerkant en één aan de rechterkant. De kans is groot dat je bent opgegroeid met koelkasten met een bovenste vriezer, en geeft deze misschien de voorkeur vanwege hun vertrouwdheid.

Maar de meerderheid van de kopers neigt tegenwoordig naar Franse deurmodellen, in tegenstelling tot het topvriezermodel. Wie zou moeten overwegen om een zij-aan-zij-model te kopen? Dit soort koelkasten besteden meer ruimte aan de diepvrieslade. Ze zijn dus het meest logisch als diepvriesproducten een groot deel van uw dieet uitmaken. Anders geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan een van de drie andere configuraties.

Uiteindelijk moet je beslissen welke configuratie je het leukst vindt. Het is een zeer subjectieve persoonlijke voorkeur, en er is geen „juist antwoord”. Nu heb je de kans gehad om enkele gegevens te bekijken over verschillende merken die koelkasten produceren. We hopen dat u dit overzicht nuttig vindt bij het nemen van beslissingen over welke producten u moet overwegen voor uw eigen thuisgebruik.

Vergeet niet dat zelfs de bedrijven die hier worden vermeld als merken die mogelijk moeten worden vermeden, mogelijk producten van hoge kwaliteit hebben. Evenzo kunnen zelfs de betrouwbaardere merken soms wat blindgangers produceren. Het is dus verstandig om uw onderzoek te doen voordat u genoegen neemt met een merk en een model voor uw volgende koelkast en vriezer. Dino is een levenslange schrijver en specialist in huisverbetering.

Hij vindt het leuk om geavanceerde informatie over woningrenovatie en verbouwing naar Kitchen Infinity te brengen. Hoe Frigidaire ijsblokjesmachine te gebruiken Hoe de ijsblokjesmachine aan te passen om meer ijs te maken Hoe zet je ijsblokjesmachine aan Whirlpool Hoe lang duurt het voordat een ijsblokjesmachine ijs maakt? Kitchen Infinity biedt deskundig advies, inspiratie en stijltips om u te helpen het huis te creëren dat u verdient. Laten we de oneindige mogelijkheden voor uw keuken en huis verkennen. Ons doel is dat elk gezin een ruimte heeft die ze hun eigen ruimte kunnen noemen, terwijl ze gedenkwaardige momenten creëren met geliefden in de buurt.

Uw e-mail wordt alleen gebruikt om uw verzoek te bevestigen en om gratis keukeninformatie te verstrekken. Door uw gegevens op dit formulier in te dienen, stemt u ermee in contact te worden opgenomen met betrekking tot uw serviceverzoek via e-mail. Dit is geen verplichtingsformulier en vereist geen enkele dienst. We zullen ook enkele van de meest betrouwbare koelkastmerken delen die u in plaats daarvan kunt overwegen, plus hoe u weet wanneer het tijd is om uw huidige koelkast te vervangen of te repareren.

U kunt jarenlang zonder problemen betrouwbaar een Whirlpool koelkast bezitten als u voorzichtig bent en deze indien nodig onderhoudt. GE-koelkasten zijn betrouwbaar, presteren goed en gebruikelijk genoeg zodat elke professional de uwe kan bedienen als u het ooit nodig hebt. Uw Maytag of KitchenAid naast elkaar koelkast kan over het algemeen betrouwbaar zijn, maar als u uiteindelijk hulp nodig heeft, heeft u te maken met hetzelfde ondersteuningsteam. Het lijkt er ook op dat koelkastfabrikanten geen goede betrouwbare ijsblokjesmachine en waterdispenser kunnen ontwerpen.

Recente modellen zoals de Whirlpool WRL767SIAM Side-by-Side koelkast hebben slimme functies en de reputatie betrouwbaar te zijn. Nu u weet dat Sub-Zero, Maytag, GE, Electrolux en Frigidaire de koelkastmerken zijn die u moet vermijden, kunt u ze uit de buurt blijven ten gunste van een betrouwbaar merk als Kenmore of Whirlpool. Een laag servicetarief, betaalbare prijzen, unieke functies en uitstekende klantenservice maken Samsung tot een van de meest betrouwbare koelkastmerken. Het is belangrijk om te weten dat niet elk bedrijf dat koelkasten produceert 100% betrouwbaar is of anderszins.

Daartoe is het belangrijk om te investeren in een koelkastmerk dat betrouwbaar is en langdurige prestaties levert. .

Leave Reply

Required fields are marked *