Welk merk koelkast heeft de minste problemen?

Een nieuwe koelkast is een grote investering. Maar als u een product koopt dat van lage kwaliteit is, is het niet alleen geldverspilling, het kan ook uw gezondheid in gevaar brengen.

Welk merk koelkast heeft de minste problemen?

Een nieuwe koelkast is een grote investering. Maar als u een product koopt dat van lage kwaliteit is, is het niet alleen geldverspilling, het kan ook uw gezondheid in gevaar brengen. Uw koelkast moet betrouwbaar werken om uw voedsel en dranken op de juiste temperatuur te houden. Dus, hoe kun je er zeker van zijn dat je de beste aankoop doet om je eten vers, gezond en veilig te houden? Voordat u investeert in de beste koelkastmerken, is het belangrijk om te beginnen met het onderzoeken van de koelkastmerken om te vermijden.

Met coole functies zoals ijsmachines, openslaande deuren, vingerafdrukbestendig roestvrij staal, uitstekende opbergruimte, verstelbare planken, slimme schermen, temperatuurregeling, energie-efficiëntie, enz. Maar laten we eerst enkele veelvoorkomende problemen bespreken die van een koelkast een onbetrouwbaar product kunnen maken. Op die manier weet u waar u op moet letten bij het evalueren van uw opties. Wanneer fabrikanten bezuinigen op het ontwerp van de koelkast, kunt u niet verwachten dat u op de lange termijn een positieve ervaring zult hebben.

Bouwkwaliteit en materialen hebben een enorme impact op de levensduur van koelkasten. Bekijk feedback over het model dat u overweegt te kopen om te zien of klanten tevreden waren met de constructie van hun koelkasten. Sterke materialen zoals roestvrij staal kunnen een koelkast helpen de tand des tijds te doorstaan (dit materiaal ziet er ook geweldig uit in de keuken). U zult waarschijnlijk veel nadenken over de totale afmetingen van uw koelkast.

U kunt uw ruimte zorgvuldig meten om ervoor te zorgen dat de juiste pasvorm voor uw keuken is. Je hebt misschien ook veel nagedacht over de capaciteit van koelkast en vriezer. We weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het kiezen van de juiste koelkast kan zijn, vooral als het gaat om het selecteren van de beste wijnkoelkasten of de beste ingebouwde wijnkoeler. Maar net zo belangrijk is de tegendiepte, en of het apparaat past op de plek die je hebt uitgekozen.

Ervoor zorgen dat de koelkastdeur goed sluit en past, is cruciaal; anders loopt u het risico uw etenswaren te verpesten en elektriciteit te verspillen. Het is essentieel om te controleren of de koelkastdeur goed en goed sluit. Wanneer koelkastdeuren niet passen met een mooie, strakke, gelijkmatige afdichting rondom, kunt u aanhoudende problemen met efficiëntie verwachten. Het kan moeilijk zijn om de juiste binnentemperatuur in de koelkast en vriezer te handhaven met koude lucht die naar buiten lekt, en het kan extra energie kosten om uw voedsel vers of bevroren te houden.

Nogal wat storingen kunnen een koelkast teisteren. Let bij het onderzoeken van verschillende bedrijven en koelkastmodellen op klachten over koeling, ijsmachines, de waterdispenser of wifi-verbindingsproblemen als u op zoek bent naar een slimme koelkast. Als u een koelkast met Franse deur bezit, zullen deze storingen eerder optreden, vooral als u de deuren niet goed sluit of te hard dichtslaat. Lekken kunnen een veelvoorkomend probleem zijn bij sommige koelkastmodellen.

Als u een waterleiding voor uw koelkast koopt, zodat u de dispenser kunt gebruiken voor een constante toevoer van water en ijs, let dan ook op mogelijke lekproblemen daar. Of u nu op zoek bent naar een koelkast met Franse deur, een naast elkaar model of een ander type apparaat, bekijk de garantie van dichtbij. Hoeveel jaar duurt het? Wat zijn de beperkingen met betrekking tot onderdelen en arbeid? De lengte en volledigheid van de garantie is een van de belangrijkste bepalende factoren voor uw reparatiekosten als u erop moet terugvallen. Hoe meer gaten er zijn in uw dekking, hoe duurder het mogelijk kan zijn om uw koelkast te moeten onderhouden.

Je moet door veel hoepels springen om ze te gebruiken. Dat is een van de laatste dingen waar je mee wilt omgaan als je hulp nodig hebt met je koelkast of vriezer. Wat als u een onderdeel in uw vriezer of koelkast moet vervangen en de kosten niet onder uw garantie vallen? Als onderdelen voor een bepaald koelkastmodel erg duur zijn, kunnen uw reparatiekosten snel oplopen als er iets misgaat. Bovendien wilt u niet lang wachten om een vervangend onderdeel te ontvangen als u er een nodig heeft; sommige functies kunnen onbruikbaar zijn terwijl u wacht.

En wat als u iemand nodig heeft die persoonlijk naar buiten komt om uw apparaat te onderhouden? Als je wekenlang zit te wachten, kan je koelkast of vriezer in de tussentijd buiten gebruik zijn. Bedenk hoeveel voedsel en geld je uiteindelijk verspilt. Last but not least, controleer altijd wat consumentenrapporten te zeggen hebben over klantenservice voor een bepaald merk. U wilt niet vastzitten in het omgaan met ondersteuningsmedewerkers die niet deskundig, snel, beleefd en behulpzaam zijn.

Slechte klantenondersteuning kan leiden tot vertragingen bij het vinden van kritieke oplossingen en kan ook aanzienlijk bijdragen aan uw stress. U wilt dus misschien geen koelkast met Franse deur van Frigidaire kopen, maar een diepvriezer van hetzelfde bedrijf is misschien een goede keuze. Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbare analyse, kunt u de beste wasmachines bekijken om te vermijden. Nu we een lijst hebben besproken met dingen waar we op moeten letten bij het evalueren van mogelijke merken en producten voor koelkast en vriezer, laten we een lijst bekijken van enkele van de minst betrouwbare merken die er zijn.

Als u op zoek bent naar een luxe apparaat, is een merk dat u misschien overweegt Viking-koelkasten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige producten die boordevol premiumfuncties zitten. Viking verkoopt koelkastmodellen met contradiepte en is ook een koelkastmerk met Franse deur. Viking biedt wel lange garanties (tot 12 jaar in sommige gevallen).

Maar vanaf het moment van schrijven hebben ze maar iets meer dan 3 sterren op de website Consumer Affairs. Heel wat klachten over dit merk hebben betrekking op de deuren van hun koelkasten. Het lijkt normaal te zijn dat een deur niet goed is uitgelijnd en dus niet correct wordt geopend of gesloten. Klanten zeggen ook dat het erg lang duurt voordat het bedrijf een koelkast of vriezer levert, en dat het ook eeuwen kan duren om vervangende onderdelen te ontvangen wanneer dat nodig is.

Een bijzonder model dat veel kritiek heeft gekregen op Best Buy is de Viking 5-serie Quiet Cool Fridge. Blijkbaar heeft de ijsblokjesmachine een fout waardoor het ijs eruit valt. Dus in plaats van in de ijsblokjesmachine te blijven waar hij thuishoort, kan het ergens anders in je eenheid terechtkomen. Je zou helemaal niet met dit soort fouten moeten omgaan, maar vooral in zo'n duur apparaat.

Over de ijsblokjesmachine gesproken, als dit een van de functies is die voor u het belangrijkst is in een koelkast en vriezer, overweeg dan om in plaats daarvan een LG-model te kiezen dat Craft Ice (tm) tot de functies omvat. Deze speciale ijsblokjesmachine produceert geen ijsblokjes. Dit type ijs heeft een langzamere smelttijd dan gewone blokjes. Op het gebied van consumentenzaken heeft dit koelkastbedrijf iets minder dan 4 van de 5 sterren ontvangen.

Hoewel dat over het algemeen geen slechte beoordeling is, hebben we ook klachten over hun apparaten op andere sites gezien. Klachten hadden betrekking op problemen met functies zoals ijsmachines, deuren en verlichting. U wilt niet investeren in een koelkast van dit merk, alleen om te merken dat u worstelt met een koelkast, diepvrieslade of deur die niet uitgelijnd is, of een luidruchtige waterdispenser. Nog een merk dat je misschien wilt vermijden bij het kopen van koelkasten is Maytag.

U vindt naast elkaar, onderste vriezer, Franse deur en andere soorten koelkasten van dit merk. Maytag heeft 4 van de 5 sterren bij Consumer Affairs. Net als bij de anderen is dit niet verschrikkelijk, maar er kunnen enkele problemen zijn waar u op moet letten met betrekking tot functies, kwaliteit en service. Kopers vinden het niet leuk dat de filters voor de koelkasten van dit bedrijf prijzig kunnen zijn.

Vooral hun diepvriezers lijken problematisch te zijn. Problemen met de deur, koeling of andere vriesfuncties zijn ongebreideld. Qua service zijn de dingen waar kopers over klaagden veel zoals je zou verwachten. Er zijn problemen geweest met garanties en beleid, en moeilijkheden om een agent te bemachtigen wanneer hij toegang moest krijgen tot het ondersteuningsteam van het bedrijf.

Nu weet je welke merken je misschien wilt vermijden als je iets kiest om in je huiskeuken te stoppen. Maar welke beste koelkastmerken moet u overwegen om in plaats daarvan te kiezen voor een naast elkaar, bovenste vriezer of een ander type koelkast? Er zijn veel keuzes die het waard zijn om over na te denken. Maar hier zijn een paar beste koelkastmerken die veel kopers aanbevelen. General Electric (GE) is een van de beste bedrijven als het gaat om het produceren van betrouwbare koelkasten.

Bovendien, als u een beperkt budget heeft tijdens het winkelen voor uw huis, zult u blij zijn te horen dat GE Franse deurkoelkasten en andere modellen betaalbaar geprijsd zijn. Laten we eens kijken naar één product van bijzonder belang. Opmerkelijke kenmerken zijn onder meer handsfree Autofill, een elektronische temperatuurgestuurde lade, een vingerafdrukbestendige afwerking voor elke deur, TwinChill (tm) verdampers en de optie voor een tweede ijsdispenser. Er is een verstelbare plank en je kunt het dienblad naar beneden laten vallen, waardoor het gemakkelijk is om je eten te organiseren.

Hoewel LG over het algemeen vergelijkbare beoordelingen heeft voor zijn producten in vergelijking met sommige van de bovenstaande merken, lezen we consequent uitstekende feedback over hun koelkasten. Een LG-model om te overwegen is de LG LFCC22426S 22,8 Cu. Dit model met tegendiepte biedt 22 kubieke voet opslagruimte. Met de InstaView Door-in-Door kunt u op uw koelkast kloppen om de inhoud te verlichten via het getinte glazen paneel.

Dat betekent dat je de deur niet eens hoeft te openen om te zien wat er op ooghoogte in zit. Andere opwindende functies zijn onder meer verstelbare bakken die schuiven voor gemakkelijke toegang, een prachtige deurafwerking die bestand is tegen vlekken, en de ThinQ-app die u met wifi op uw koelkast kunt aansluiten. Bovendien is deze indrukwekkende koelkast Energy Star (TM) gecertificeerd. Het beschikt over een lineaire omvormer compressor met 10 jaar garantie op dat onderdeel.

Het merk Liebherr heeft een aantal koelkasten van de beste in zijn klasse. Zeker niet de goedkoopste op de markt, maar aan de andere kant krijg je de uitmuntendheid waarvoor je betaalt met koelkasten van wereldklasse. Wat vinden kopers leuk aan Samsung-koelkasten? Ze werken goed en bieden een uitstekend gebruiksgemak dankzij slimme functies. Het retourvenster voor een Samsung-model is vaak een beetje kort, maar de garanties zijn solide en de koelkasten hebben een lange levensduur.

Bovendien melden kopers dat het onderhouden van Whirlpool-koelkasten eenvoudig is en dat het vaak mogelijk is om zelf basisreparaties uit te voeren. Gelukkig lijkt het zeldzaam dat een Whirlpool-koelkast onderhoud nodig heeft. Nu heb je de kans gehad om meer te weten te komen over enkele rode vlaggen die je moet vermijden bij het kiezen van een merk voor je volgende koelkast. Je hebt ook geleerd over sommige merken die je misschien voorzichtig wilt behandelen, evenals een paar die je misschien zou willen overwegen.

Laten we verder gaan met het beantwoorden van een paar veelgestelde vragen over het kiezen van een koelkastmerk. Vergeet niet wat we hebben geleerd van Consumer Reports. Sommige bedrijven zijn beter in het betrouwbaar maken van het ene type koelkast dan in het maken van een ander type koelkast. Het is natuurlijk het beste om nooit een beroep te doen op de klantenondersteuning voor uw koelkast.

Maar als je dat doet, wil je weten dat de fabrikant je zal steunen. De beste koelkastmerken zijn vaak roestvrij staal. Dit komt omdat roestvrij staal bestand is tegen roest of schimmelvorming. Dankzij de elementaire samenstelling zijn roestvrijstalen koelkasten ook ongelooflijk duurzaam en gaan ze lang mee.

Zodra u weet welke maat en type koelkast u wilt kopen, kunt u nadenken over de functies die voor u belangrijk zijn. U kunt er een overwegen met een waterdispenser of een ijsdispenser. Je kunt ook controleren of de planken verstelbaar zijn en of deze worden geleverd met slimme functies. Sommige kopers zijn misschien op zoek naar veel toeters en bellen, terwijl anderen misschien tevreden zijn met een meer eenvoudige koelkast.

Gelukkig zijn de handgrepen niet zo overvloedig als bij het selecteren van de beste keukenkasthardware, maar zorg er in beide gevallen voor dat je een goed geconstrueerde eenheid krijgt die wordt ondersteund door een geweldig bedrijf. Een andere belangrijke overweging is energie-efficiëntie. Zoek naar het Energy Star-label en kies een product dat milieuvriendelijk is en u geld bespaart op uw energierekening. Het is misschien de moeite waard om vooraf meer geld uit te geven aan een energiezuinige koelkast in plaats van een goedkoper model te kopen dat meer stroom verbruikt.

Op die manier bezuinigt u op uw langetermijnkosten, wat uiteindelijk de extra kosten die u aan de aankoop hebt uitgegeven, goedmaakt. Ten slotte moet je ook nadenken over esthetiek. Hoewel niet zo belangrijk als praktische overwegingen, doet het uiterlijk van uw koelkast er wel toe. Inderdaad, als alles gelijk is, als het tussen twee producten is die beide de kenmerken en betrouwbaarheid hebben waarnaar u op zoek bent, kan het verschil in uiterlijk tussen hen de factor zijn die u op de ene koelkast vestigt en niet op de andere.

Franse deurmodellen hebben een paar deuren voor de koelkast in plaats van een enkele deur. Ten slotte is nog een optie een naast elkaar model. Bij dit type koelkast, in plaats van dat de diepvrieslade boven of onder de koelkast gaat, plaatst de configuratie ze naast elkaar, één aan de linkerkant en één aan de rechterkant. De kans is groot dat je bent opgegroeid met koelkasten met een bovenste vriezer, en geeft deze misschien de voorkeur vanwege hun vertrouwdheid.

Maar de meerderheid van de kopers neigt tegenwoordig naar Franse deurmodellen, in tegenstelling tot het topvriezermodel. Wie zou moeten overwegen om een zij-aan-zij-model te kopen? Dit soort koelkasten besteden meer ruimte aan de diepvrieslade. Ze zijn dus het meest logisch als diepvriesproducten een groot deel van uw dieet uitmaken. Anders geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan een van de drie andere configuraties.

Nu heb je de kans gehad om enkele gegevens te bekijken over verschillende merken die koelkasten produceren. We hopen dat u dit overzicht nuttig vindt bij het nemen van beslissingen over welke producten u moet overwegen voor uw eigen thuisgebruik. Vergeet niet dat zelfs de bedrijven die hier worden vermeld als merken die mogelijk moeten worden vermeden, mogelijk producten van hoge kwaliteit hebben. Evenzo kunnen zelfs de betrouwbaardere merken soms wat blindgangers produceren.

Het is dus verstandig om uw onderzoek te doen voordat u genoegen neemt met een merk en een model voor uw volgende koelkast en vriezer. Dino is een levenslange schrijver en specialist in huisverbetering. Hij vindt het leuk om geavanceerde informatie over woningrenovatie en verbouwing naar Kitchen Infinity te brengen. A Trusted Friend in a Complicated World Verschillende merken presteerden goed in deze categorie in zowel de J, D.

Energieonderzoek en het Puls-rapport. Kenmore staat op nummer één in klanttevredenheid, volgens J, D. Power, terwijl Whirlpool het favoriete merk was onder de technici voor apparaatreparatie die werden aangetikt voor het Puls-rapport. Als er iets kapot is, hoef je niet altijd een professional in te schakelen.

Hier leest u hoe u 10 dagelijkse apparaten gratis kunt repareren. Verschillende merken hebben verschillende apparaatsterktes, en dit kan natuurlijk van jaar tot jaar veranderen. Als het gaat om vaatwassers, J, D. De respondenten van Power waren ontevreden over de vaatwassers van Frigidaire.

En voor het geval u zich afvroeg, geven een paar afgematte klanten de weegschaal niet kantelen. Het onderzoek was gebaseerd op duizenden productevaluaties van klanten die in de afgelopen 12 maanden apparaten hebben gekocht. Wanneer je vaatwasser kapot gaat, realiseer je je hoeveel je hem nodig hebt en hoeveel tijd en energie hij je elke dag bespaart. Als u een nieuwe nodig hebt, plaatst zowel het Puls-rapport als de meest recente ledenenquête van Consumer Reports over vaatwassers Bosch in de nummer één sleuf voor betrouwbaarheid van de consument.

Zorg ervoor dat je geen van deze 21 dingen doet die de levensduur van je vaatwasser verkorten. Klanten waren niet blij met Amana-drogers, volgens J, D. Ze rangschikten het merk als laatste in klanttevredenheid. GE deed het niet veel beter in deze categorie.

Volgens Puls is het meest waarschijnlijke probleem met dit apparaat dat het kleding niet goed verwarmt en droogt. Natuurlijk verslaat dat het doel van het hebben van een droger. Een goede droger maakt je kleding niet alleen droog, maar kan ook je energierekeningen laag houden. En aan de andere kant kunnen die rekeningen ver omhoog gaan als je je kleding meerdere cycli moet doorlopen om ze droog te krijgen.

Whirlpool, LG, Maytag en Samsung namen de hoogste onderscheiding in de lijst met betrouwbare drogers van het Puls-rapport. Welke microgolfmerken geven shoppers consequent de voorkeur? Consumer Reports ondervroeg mensen die het afgelopen jaar ervaring hadden met meer dan 29.000 aanrechtmodellen, en de resultaten waren grotendeels negatief als het ging om Whirlpool. In feite presteerden de magnetrons van Whirlpool zo slecht in de enquête dat de publicatie ze in deze categorie helemaal niet meer aanbeveelt. Maar Whirlpool maakt een serieuze comeback met microgolven over het bereik.

Het merk verdiende eigenlijk de twee topplekken in die categorie van Consumer Reports. De technici van Puls gaven GE de hoogste onderscheiding en noemden hun kachels (en assortimenten) als de meest betrouwbare. Dit is eigenlijk de enige keer dat het merk verschijnt als winnaar of medaillewinnaar in de betrouwbaarheidscategorie van het rapport. Whirlpool loopt niet ver achter, komt op de tweede plaats, en KitchenAid kreeg de derde plaats.

Voor een ander apparaat waarop u kunt vertrouwen, zorg ervoor dat u de beste elektrische theeketels bekijkt. De technici van Puls bevelen GE aan als hun eerste keuze voor betrouwbare reeksen. Whirlpool was heet op de hielen van GE op de tweede plaats, gevolgd door KitchenAid, die de derde plaats verdiende. De technici voegen eraan toe dat het essentieel is om een betrouwbaar assortiment van goede kwaliteit te krijgen voor zowel veiligheid als kookconsistentie.

Hoewel ze hun keuze baseerden op de betrouwbaarheid van deze GE-producten, vinden ze het ook geweldig dat het bedrijf geweldige opties biedt tegen verschillende prijspunten. Vraagt u zich af of u iets moet repareren of dumpen? Dit zijn de apparaten die goedkoper te vervangen zijn dan te repareren. We raden onze gebruikers aan om de browser bij te werken. Vanwege de groeiende bezorgdheid over het Coronavirus (COVID-19) hebben we enkele beschermende maatregelen geïmplementeerd en opleidingsprogramma's voor werknemers uitgevoerd om de veiligheid van onze werknemers en onze klanten te waarborgen.

Bosch maakt geweldige gereedschappen en ze zijn ook geweldige apparaten. Ze bestaan al bijna 133 jaar en steken hun expertise in alles wat ze maken. Waar ze tekortschieten, is misschien niet focussen op minder productsoorten en deze perfectioneren. Electrolux, een echte underdog, bestaat al sinds 1919 en ze verkopen een breed scala aan koelkasten die de meeste woonkeukens zeer goed van dienst zullen zijn.

Omdat ze relatief klein zijn, missen ze een deel van de klantenservice waar je op zou kunnen hopen. KitchenAid, een bekende gigant in de keukenapparatenindustrie, verdient hoge cijfers voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klantenservice. Hun prijzen kunnen soms onevenredig hoog lijken, maar hun producten zijn altijd goed gemaakt. LG, een van de twee technologisch geavanceerde items op onze lijst, maakt veelzijdige apparaten die u kunnen helpen uw keuken en huis te organiseren op manieren die 20 jaar geleden sciencefiction leken.

Ze bieden ook aantrekkelijke efficiëntiefuncties waarmee u geld kunt besparen. Een ander technisch georiënteerd bedrijf dat bewonderenswaardige stappen zet in de ruimte van keukenapparatuur, Samsung biedt u intelligente draadloze functies die indruk zullen maken. Net als LG, als computergestuurde onderdelen uitvallen, kan het andere belangrijke functies uitschakelen. Het op een na oudste apparaatbedrijf op onze lijst is de keuze van de koelkastreparateur.

Whirlpool staat bekend om zijn betrouwbaarheid, eenvoud in ontwerp en superieure levensduur. Ze zijn het goedkoopst om te repareren en de meest stevige machines in hun categorie. Het vinden van de juiste koelkast begint met weten waar je door de meest betrouwbare modellen kunt bladeren tegen de beste prijzen. We hebben alle topmerken koelkasten onderzocht en kwaliteit, inventaris, beschikbare functies, garantiedetails en algehele waarde geëvalueerd om u te helpen een apparaat aan uw huis toe te voegen.

Onze favoriete merken zijn reuzen zoals GE, LG, Frigidaire en Maytag, en kleinere merken zoals Danby en Magic Chef die gespecialiseerd zijn in compacte opties voor uw keuken, kelder of een slaapzaal. Hier de beste koelkastmerken die voldoen aan uw behoeften op het gebied van voedselopslag. LG is al enkele jaren toonaangevend op het gebied van technologie met hun televisies, luidsprekers en andere eersteklas apparaten. Hun keukenapparatuur varieert ook van standaard tot premium, en blijken een betrouwbare aanvulling te zijn op elk huishouden, plus u kunt ze online of in de winkel kopen.

Enkele van de nieuwste koelkastmodellen van LG bevatten doordachte functies, zoals deur-in-deur opslag, een verborgen deur in de koelkastdeur die bedoeld is voor toegang tot en opslag van uw meest bereikbare items. Met InstaView-modellen kun je twee keer op de deur kloppen om een momentopname van de inhoud binnenin te zien, zonder dat je de koelkast hoeft te openen en de koude lucht eruit hoeft te laten. Deurkoeling zorgt er ook voor dat voedselartikelen die in deurcompartimenten zijn opgeslagen extra ventilatie krijgen. Als je dacht dat ultramoderne koelkasten en ambachtelijke ijsmachines LG uit je budget haalden, denk dan nog eens goed na.

LG heeft ook een uitgebreide lijn redelijk geprijsde koelkasten met nog steeds innovatieve ontwerpen, Energy Star-gecertificeerde koeling en uitstekende opslag. Als je op zoek bent naar een koelkast die niet alle toeters en bellen heeft, maar ontwerp en capaciteit levert, is de LG LRFCS25D3S 25-kubieke voet Franse deurkoelkast een sterke kanshebber. Het slanke ontwerp van dit model, in combinatie met een garantie van 10 jaar op de lineaire compressor, maken het een ideale keuze voor een startkoelkast. Hoewel de klantenservice van LG niet zo sterk is als andere merken, is het nog steeds een betrouwbaar en duurzaam merk dat koelkasten biedt voor verschillende budgetten en levensstijlen.

Net als andere apparaatreuzen produceert GE (wat staat voor General Electric) een verscheidenheid aan keuken- en huishoudelijke apparaten. Ze staan vooral bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. De prijs van GE-koelkasten is, vergeleken met andere merken, ook niet te hoog. Hun lijn koelkasten met Franse deur is duurder, maar alleen omdat elk model functies bevat zoals deur-in-deur opslag, een handsfree waterdispenser en ingebouwde WiFi.

Met name hun high-end modellen zijn zelfs voorzien van een Keurig-dispenser, zodat u uw waterfles en koffiekopje in een handomdraai kunt vullen. Een bepaald model, de GE Profile PVD28BYNFS 27,6-kubieke voet Franse deur Smart Refrigerator bevat een draaibare deurbak, waarmee u uw favoriete items in de koelkast kunt bereiken zonder de hele deur te hoeven openen. Het beschikt ook over een LED-lichtwand, die het hele interieur van de koelkast verlicht, waardoor uw kijkervaring net iets luxueuzer aanvoelt. Dit model bevat ook een instelbare temperatuurlade die kan worden geprogrammeerd tussen vier instellingen voor specifiek eten en drinken.

De meeste GE-apparaatmodellen worden geleverd met een garantie van 1 jaar en sommige koelkasten worden geleverd met een garantie van 5 jaar op het verzegelde koelsysteem. U kunt GE-koelkasten kopen bij Best Buy, Home Depot, Lowe's, en u kunt online winkelen voor de nieuwste modellen. De klantenservice van GE omvat ook een reparatievloot die beschikbaar is in bepaalde grote steden. Ongeacht het type koelkast, Franse deur, zij aan zij, onderste vriezer of diepvriezer Whirlpool heeft goed gemaakte functies die hem onderscheiden van concurrenten.

Afgezien van het feit dat de modellen van Whirlpool concurrerend geprijsd zijn, zijn ze ook energiezuinig, waardoor u boodschappen voor uw huishouden kunt opslaan en tegelijkertijd uw rekeningen tot een minimum beperkt. Franse deurontwerpen zijn voorzien van gelaagde diepvriesopslag, oneindige schuifplanken voor voldoende ruimte en toegankelijke snacks, en panoramische LED-verlichting. Verstelbare gallon deurbakken en ijsopslag in de deur maken hun zij-aan-zij modellen praktisch en handig voor gebruikers met een minimalistische esthetiek in gedachten. Hoewel Whirlpool niet alle toeters en bellen bevat die andere merken zouden kunnen, richten ze zich op de kwaliteit en functionaliteit van hun producten.

De Whirlpool WRS321SDHZ 21,4-kubieke voet Side-by-Side koelkast is een meer budgetvriendelijke optie voor iemand die op zoek is naar een vergelijkbare look als een koelkast met Franse deur zonder het extreem hoge prijskaartje. Sommige consumenten zijn ook gedeeltelijk aan Whirlpool-producten omdat hun koelkasten meestal langer meegaan en minder reparaties vereisen. U kunt Whirlpool koelkasten vinden bij elke grote distributeur van apparaten of online. Modellen bieden geen nieuwste koelkasttechnologie Frigidaire blijft een gemakkelijke keuze voor veel consumenten vanwege zijn goede reputatie op de koelkastmarkt.

Ondanks dat ze geen significante, opvallende functies hebben, zijn de ontwerpen van Frigidaire scherp geprijsd en bevatten ze geliefde functies. Je kunt topkeuzes vinden met een ijs- en waterdispenser of een smalle bouw, die beide musthaves zijn geworden voor veel huizen. Frigidaire-apparaten zijn online verkrijgbaar bij Wayfair en in winkels zoals Home Depot, Lowe's en Best Buy. Frigidaire's nieuwste model, de Frigidaire Gallery GRMC2273BF 21,5-kubieke voet Counter-Depth 4-deurs Franse deurkoelkast biedt gemak en veel opbergruimte.

Een inklapbare plank kan eenvoudig worden teruggeschoven om ruimte te maken voor hoge kruiken, en een Custom-Flex Temp-lade kan worden gebruikt als koelkast of vriezer. Hoewel de modellen van Frigidaire misschien niet de nieuwste slimme functies hebben, zijn hun modellen betrouwbaar en gaan ze zeker lang mee. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met een reeks functie-voorwaartse functies, zoals het PureAir-luchtfilter en het TwinTech-koelsysteem, die achter de schermen werken om uw voedsel vers, koelkast geventileerd en energierekening tot een minimum te beperken. U kunt verschillende Energy Star-gecertificeerde modellen vinden binnen de selectie van dit merk.

De modellen van Maytag bevatten niet de eerste functies in de branche, maar ze geven wel prioriteit aan betrouwbaarheid en functionaliteit. De meeste van hun modellen bieden ruime opbergruimte, ongeacht het type koelkast waarvoor u op de markt bent. Hun prijskaartjes zijn meestal ook lager in vergelijking met andere merken. Je kunt Maytag-koelkasten online vinden en in winkels voor huisverbetering zoals Home Depot en Lowe's, of je kunt de selectie van Best Buy bekijken.

Een van hun nieuwste modellen, de Maytag MRT311FFFZ 20,5-kubieke voet Top-Freezer koelkast heeft een royale capaciteit en bevat hun PowerCold-functie, die de koelkast afkoelt met een druk op de knop. Dit model beschikt ook over aan de onderkant gemonteerde scherpere laden, wat zorgt voor een gemakkelijkere gebruikerservaring, als uw productladen de neiging hebben over te lopen. Een opberggedeelte van een gallon deur creëert ook extra ruimte in de schappen voor etenswaren zoals specerijen of een bak melk. Het is ook compatibel met een ijsblokjesmachine, als je deze must-have apart wilt kopen.

KitchenAid staat bekend om zijn zware mixers uit het midden van de eeuw, maar het merk maakt ook eersteklas koelkasten. Het merk, bekend als het luxe einde van de apparaten van Whirlpool, biedt al jaren vrijwel alles wat je nodig zou kunnen hebben in een keuken. Alle standaardconfiguraties, zoals openslaande deuren, naast elkaar, diepvriezer en onderste vriezer, zijn verkrijgbaar via KitchenAid. Hun contradiepte-model met extra hoge opslag valt echter op in hun selectie.

KitchenAid-koelkasten bieden doorgaans goed presterende, duurzame functies die elke keuken aanvullen, hoewel u van tijd tot tijd wat betrouwbaarheids- en kwaliteitsproblemen kunt tegenkomen. Sommige koelkasten kunnen met name worden aangepast, zodat ze verborgen zijn in uw kasten. De apparaten van Café geven naast functionaliteit prioriteit aan stijl, waardoor ze tot de duurste opties op de markt behoren. Als je op zoek bent naar een koelkast of een nieuw assortiment, magnetron, vaatwasser of koffiezetapparaat en een groot budget hebt, is dit het merk om uit te checken.

U krijgt de mogelijkheid om de buitenkant van uw unit aan te passen zodat deze overeenkomt met de esthetiek in de rest van uw huis. Bovendien bevatten veel apparaten van Café slimme functies, zoals de mogelijkheid om verbinding te maken met wifi en te worden bediend vanaf je telefoon. Bosch's premium koelkastontwerpen staan hoog op het gebied van klanttevredenheid en behoren tot de bestsellers op websites van huishoudelijke apparaten. Hun premium ontwerpen en functies hebben echter een hoger prijskaartje.

Van chique, ingebouwde koelkasten met aangepaste lambrisering tot roestvrijstalen modellen met aangewezen drankkoelerladen, Bosch concurreert gemakkelijk met elk van de hightech koelkastmerken puur vanwege hun moeiteloze ontwerp en langdurige prestaties. Als u op zoek bent naar een ingebouwde koelkast met panelen die naadloos past bij uw keuken, bekijk dan de Bosch B36IT905NP Benchmark Series 19,4-kubieke voet ingebouwde koelkast met Franse deur. Dit stijlvolle model bevat een Home Connect-functie waarmee u de temperatuur van uw koelkast kunt regelen via een app. Je kunt je Amazon Alexa-apparaat ook gebruiken om deze koelkast met je stem te bedienen en je slimme huis nog slimmer te maken.

Hoewel dit model geen water- en ijsdispenser bevat, is het het prijskaartje waard vanwege het aangepaste uiterlijk, de ijsblokjesmachine en de koelmogelijkheden. U kunt Bosch-koelkasten kopen bij Home Depot, Lowe's en Best Buy. U kunt zoeken naar lokale distributeurs op de website van Bosch. Zij-aan-zij- en Franse deurkoelkasten hebben de voorkeur vanwege hun stijlvolle buitenkant, compleet met een paneelklaar ontwerp of slanke handgrepen en een ijs- en waterdispenser.

Ze kunnen echter duurder en zelfs minder ruim zijn. Merken als Maytag en Frigidaire bieden veel betaalbare opties voor de diepvriezer, terwijl LG en GE bekend staan om hun high-end en hightech Franse deurmodellen. Alle merken prijzen hun koelkastmodellen op basis van de specifieke kenmerken die zijn inbegrepen en het ontwerp van de koelkast. Merken die de nieuwste technologie op hun koelkasten aanbieden, zoals GE, LG en Samsung, zijn over het algemeen duurder dan andere merken zoals Frigidaire en Maytag.

Bij het kiezen van een nieuw apparaat is het altijd belangrijk om rekening te houden met uw budget en of de functies die u ontvangt daadwerkelijk nuttig en functioneel zijn. Bovendien maken merken als Café het mogelijk om bepaalde modellen aan te passen met hardware en panelen die passen bij keukenkasten, waardoor ze ook tegen een duurdere prijs worden geplaatst. Aanpassingsopties, zoals hardware en paneelklare ontwerpen, kunnen uw nieuwe apparaat zoveel meer laten opgaan in de stijl van uw keuken. Hoewel deze opties vaak duur zijn en niet in de winkel worden aangeboden, kunt u ze online verkennen met renderings en zelfs samenwerken met een ontwerper om de juiste match voor u te vinden.

Café, Bosch en KitchenAid bieden allemaal aanpassingsopties voor bepaalde soorten koelkasten, naast het kiezen van de afwerking, ijsblokjesmachine en rekken die je leuk vindt. Over het algemeen zijn aanpassingsopties meestal een hoofdbestanddeel van luxemerken die vorm combineren met functie. Bekende merken zoals GE, LG, Samsung, Frigidaire en KitchenAid zijn meestal verkrijgbaar in grote winkels zoals Lowe's en Home Depot. Andere minder bekende of luxe- en stijlgestuurde merken, zoals Bosch en Café, zijn doorgaans uitsluitend online beschikbaar.

Een van de voordelen van winkelen in de winkel is dat je de afwerking en kenmerken van bepaalde modellen kunt ervaren voordat je besluit een apparaat mee naar huis te nemen. U kunt ook in de winkel bladeren en vervolgens wachten tot de online verkoop verschijnt op uw favoriete model. Online winkelen biedt vaak meer flexibiliteit op het gebied van levering en aanpassingsopties dan grote winkels misschien niet. LG heeft veel aandacht gekregen voor hun ambachtelijke ijsfunctie.

Het maakt bolvormig ijs, perfect om te entertainen en het elimineren van de noodzaak om gedoe met ijsvormen te elimineren. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar filtersysteem en geen bolvormig ijs nodig hebt, wilt u misschien een Bosch-koelkast bekijken. Dankzij hun filtersysteem en ijsmachines hebben gebruikers toegang tot 40 kopjes vers, gefilterd ijs per dag. Winkels voor huisverbetering zoals Home Depot en Lowe's zijn geweldige plekken om te beginnen met het zoeken naar koelkast.

Ze bieden vaak een brede selectie aan merken en prijspunten, en hebben een gemakkelijk toegankelijke website, als u liever online winkelt. U kunt ook bij Best Buy winkelen voor koelkasten met slimme technologie of nieuwere functies om van hun verkoopmedewerkers te leren welke functies het beste bij uw levensstijl en behoeften passen. Amazon en Wayfair zijn geweldige opties voor een shopper die liever online winkelt, of op zoek is naar een minikoelkast, wijnkoelkast of bierkoelkast. De meeste koelkastmodellen kunnen doorgaans 12 jaar meegaan.

Modellen met minder functies kunnen wel 20 jaar meegaan. Om ervoor te zorgen dat uw apparaat meegaat, dient u het goed te onderhouden en alle onderhoudsinstructies in uw gebruikershandleiding te volgen. Zorg ervoor dat u de condensorspoelen reinigt, de nivellering controleert en regelmatig waterfilters vervangt. Door uw koelkast op de juiste manier te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat deze niet voortijdig vervangen hoeft te worden.

Deze drie merken domineren de wereldwijde koelkastmarkt, maar er zijn ook een aantal andere grote spelers. Factoren zoals opslag, stijl, energie-efficiëntie en afmetingen kunnen een goede koelkast onderscheiden van een slechte koelkast. Tussen de uitstekende opslag, ijsmachines en klantenservice produceert KitchenAid enkele van de beste zij-aan-zij koelkasten op de markt. Je kunt vast komen te zitten met een ondermaatse koelkast als je je huiswerk niet maakt voordat je er een koopt.

De lage kosten van Maytag-koelkasten kunnen verleidelijk zijn, maar er zijn in de loop der jaren veel terugroepacties en slechte klantbeoordelingen geweest. Problemen zijn zeldzaam, maar koelkastonderdelen van LG zijn gemakkelijk te vinden en betaalbaar als u ooit reparaties moet uitvoeren. Maar elke koelkast kan een beetje luidruchtig worden als hij niet goed werkt, en bepaalde modellen lijken vatbaarder voor het ontwikkelen van deze hinderlijke geluiden dan andere. Niet weten waar je het moet aansluiten of onwetend zijn dat je daarvoor waterleidingen nodig hebt, geeft je niet de beste high-end ervaring voor dit soort koelkasten.

GE-koelkasten zijn een andere goede optie als u om welke reden dan ook geen LG wilt (angst voor compressorstoringen, kan er geen vinden die u in uw omgeving wilt volgens uw schema, langdurige vete met het bedrijf over overtredingen uit het verleden). Enkele van de voordelen is dat u de interieurindeling van uw koelkast kunt aanpassen voordat u deze koopt. De ijsblokjesmachine op veel Maytag-koelkasten kan gemakkelijk bederven, en dat kan leiden tot kostbare vervangingen. .

Leave Reply

Required fields are marked *