Welke koelkast heeft ambachtelijk ijs?

Als je op zoek bent naar een zeer begeerlijke koelkast die perfect is om te entertainen, dan is de LG Instaview Deur-in-Door koelkast met Craft Ice een geweldige optie die je kunt vinden via LG of Best Buy. De LG LRMXS2806S Instaview Koelkast maakt heldere ambachtelijke ijsballen.

Welke koelkast heeft ambachtelijk ijs?

Als je op zoek bent naar een zeer begeerlijke koelkast die perfect is om te entertainen, dan is de LG Instaview Deur-in-Door koelkast met Craft Ice een geweldige optie die je kunt vinden via LG of Best Buy. De LG LRMXS2806S Instaview Koelkast maakt heldere ambachtelijke ijsballen. Deze koelkasten produceren ijs dat de vorm heeft van een bol. Deze ballen zijn geweldig voor ambachtelijke cocktails en ambachtelijke bieren.

LG verkoopt nu koelkasten die mooi helder ijs maken. Een extra ijsblokjesmachine op de koelkastdeur geeft traditionele blokjes of geplette dobbelstenen af met een druk op de knop. Het belangrijkste nadeel dat ik bij de meeste hiervan zie in vergelijking met de ambachtelijke ijskast, is de hoeveelheid. Bovendien worden ze geleverd met Linear Cooling, die temperaturen binnen 1° F van de instelling houdt, Smart Cooling-sensoren en ventilatieopeningen voor totale koelcontrole, en Door Cooling+, die stralen koele lucht naar alle delen van de koelkast levert, zodat uw favoriete eten en drinken altijd worden bewaard bij alleen de juiste temperatuur.

Het assortiment biedt ook ambachtelijk ijs, ijsknuggets, gemalen ijs en koud water, allemaal snel via de linkerdeur en alles in een mooi pakket. U kunt de Bespoke-koelkast nu van Samsung vooraf bestellen, met levering verwacht eind april. Het is een goede koelkast, maar ik weet dat de echte vraag niet gaat over de rest van de koelkastfuncties, het gaat om het LG-ambachtelijke ijs. In tegenstelling tot gewoon ijs, dat via de deur kan worden afgegeven, wordt het ambachtelijke ijs geproduceerd en opgeslagen in de vriezer, die u gemakkelijk kunt openen via de diepvrieslade, die zich op ongeveer dijhoogte bevindt.

Lineaire koeling houdt temperaturen binnen 1° F van de instelling, Smart Cooling maakt gebruik van sensoren en ventilatieopeningen voor totale koelcontrole, en Door Cooling+ levert stralen koele lucht naar alle delen van de koelkast. Omdat dit een uniek kenmerk is onder koelkasten, wilde ik een echte, eerlijke recensie delen van de koelkast die ijsballen maakt. Maar als je toch een nieuwe koelkast gaat kopen en je houdt van het idee om ijsballen te hebben, is het de moeite waard om te overwegen. Als je geen geheel nieuwe koelkast zoals het LG-knutselijs wilt krijgen, is dat oké, je kunt nog steeds ijsballen maken voor je cocktails.

Leave Reply

Required fields are marked *