Welke koelkasten maken ambachtelijk ijs?

LG-koelkasten met Craft Ice zijn de eerste in de branche die automatisch langzaam smeltend rond ijs (met een diameter van twee inch) in de diepvrieslade maakt zonder het gedoe en de rommel van het vullen en invriezen van mallen. Breng entertainment naar huis naar een hoger niveau.

Welke koelkasten maken ambachtelijk ijs?

LG-koelkasten met Craft Ice zijn de eerste in de branche die automatisch langzaam smeltend rond ijs (met een diameter van twee inch) in de diepvrieslade maakt zonder het gedoe en de rommel van het vullen en invriezen van mallen. Breng entertainment naar huis naar een hoger niveau. LG Craft IceTM dubbele ijsblokjes-koelkasten creëren ijsbollen, evenals standaard ijsblokjes en gemalen ijs - zodat u drankjes op uw manier kunt serveren, Perfect ijs voor entertainment op het volgende niveau. De LG LRMXS2806S Instaview koelkast maakt heldere ambachtelijke ijsballen.

Deze koelkasten produceren ijs dat de vorm heeft van een bol. Deze ballen zijn geweldig voor ambachtelijke cocktails en ambachtelijke bieren. LG verkoopt nu koelkasten die mooi helder ijs maken. Een extra ijsblokjesmachine op de koelkastdeur geeft traditionele blokjes of geplette dobbelstenen af met een druk op de knop.

Lineaire koeling houdt temperaturen binnen 1° F van de instelling, Smart Cooling maakt gebruik van sensoren en ventilatieopeningen voor totale koelcontrole, en Door Cooling+ levert stralen koele lucht naar alle delen van de koelkast. Het assortiment biedt ook ambachtelijk ijs, ijsknuggets, gemalen ijs en koud water, allemaal snel via de linkerdeur en alles in een mooi pakket. In tegenstelling tot gewoon ijs, dat via de deur kan worden afgegeven, wordt het ambachtelijke ijs geproduceerd en opgeslagen in de vriezer, die u gemakkelijk kunt openen via de diepvrieslade, die zich op ongeveer dijhoogte bevindt. Als je op zoek bent naar een zeer begeerlijke koelkast die perfect is om te entertainen, dan is de LG Instaview Deur-in-Door koelkast met Craft Ice een geweldige optie die je kunt vinden via LG of Best Buy.

Een extra ijsblokjesmachine op de koelkastdeur geeft traditioneel ijsblokjes of gemalen ijs af met een druk op de knop. Bovendien worden ze geleverd met Linear Cooling, die temperaturen binnen 1° F van de instelling houdt, Smart Cooling-sensoren en ventilatieopeningen voor totale koelcontrole, en Door Cooling+, die stralen koele lucht naar alle delen van de koelkast levert, zodat uw favoriete eten en drinken altijd worden bewaard bij alleen de juiste temperatuur. LG Craft IceTM koelkasten met dubbele ijsblokjesmachine creëren ijsbollen, evenals standaard ijsblokjes en gemalen ijs - zodat u drankjes op uw manier kunt serveren. U kunt de Bespoke-koelkast nu van Samsung vooraf bestellen, met levering verwacht eind april.

Leave Reply

Required fields are marked *