Welke koelkasten maken nuggetijs?

Verreweg het meest voorkomende merk voor nugget-ijsblokjesmachines op de markt is Opal. Als u echter een nugget-ijsblokjesmachine wilt voor commercieel gebruik, kunt u misschien beter uitgeven voor een grotere en productievere optie, zoals de UNC15NJII GE 15 Nugget Ice Maker van GE Appliances.

Welke koelkasten maken nuggetijs?

Verreweg het meest voorkomende merk voor nugget-ijsblokjesmachines op de markt is Opal. Als u echter een nugget-ijsblokjesmachine wilt voor commercieel gebruik, kunt u misschien beter uitgeven voor een grotere en productievere optie, zoals de UNC15NJII GE 15 Nugget Ice Maker van GE Appliances. Veel superfans van nugget-ijs waren verheugd te horen dat de Samsung Smart 4-Door Flex-koelkast ijsbeten in nugget-stijl kan produceren. Helaas zijn die kleine pellets geen echt nuggetijs in restaurantstijl.

De Smart 4-Door Flex heeft veel te bieden - hij is goed ontworpen en ruim, met veel verschillende opties voor het inrichten van de ruimte binnenin. Maar als je belangrijkste interesse ligt in de belofte van on-demand nugget-ijs, zul je helaas teleurgesteld zijn als je merkt dat de meesten het erover eens zijn, dit is geen echte koelkast met een nugget-ijsblokjesmachine. Kiezelijs, voor jullie arme bastaarden die onbekend zijn, wordt ook Sonic-ijs genoemd, vanwege het gebruik van de fastfoodketen in zijn drankjes, of gewoon „het goede ijs”. Het ijs is praktisch nodig als je authentieke tiki-drankjes wilt maken, want dat is wat werd gebruikt in de originele repen in de jaren dertig tot en met 50, en ik zweer dat het frisdrank bruisender lijkt te maken, terwijl je ook zacht genoeg bent, kun je er gelukkig op knarsen als het drankje klaar is.

De overlevering van vrachtwagenstopketen Buccees in Texas beweert dat de vrouw van de oprichter alleen instemde met zijn plan om een reeks vrachtwagenstops in Texas te lanceren als hij ermee instemde het ijs te dragen. Toen ik opgroeide, mijmerden mijn vrienden en ik vaak waarom Wendy's en McDonald's het superieure ijs niet omarmden om zichzelf een voorsprong te geven op Sonic en Taco Casa. De Bespoke bevat ook een drankcentrum met aan de ene kant een ingebouwde navulbare waterkan en aan de andere kant een kraan voor zoet water. Onderaan maakt de ijsmachine normaal koelkastijs en kiezelijs, wat Samsung noemt als nugget-ijs of „ijsbeten”.

Hier leest u hoe de ijsblokjesmachine regelmatig ijs produceert uit de koelkast en kiezelijs, dat Samsung nugget-ijs of ijsbrokken noemt. Als je op zoek bent naar een zeer begeerlijke koelkast die perfect is om te entertainen, dan is de LG Instaview Deur-in-Door koelkast met Craft Ice een geweldige optie die je kunt vinden via LG of Best Buy. Dit betekent wel dat je moet bukken als je wat ijs eruit wilt scheppen, maar het elimineert een veelvoorkomend storingspunt van moderne koelkasten. Op maat gemaakte ijsblokjesmachines kunnen u voorzien van het kwaliteitsijs dat u nodig hebt zonder het in een nieuwe koelkast te morsen.

Dit maakt bodemvriezers een aantrekkelijke optie voor degenen die hun koelkast vaker gebruiken dan een vriezer. Volgens Universal Appliance and Kitchen Center, UAKC, begon het populaire apparaatmerk Amana in de jaren tachtig en negentig koelkasten met diepvriezers te promoten, die gewoon een vriezer zijn met vriezer aan de achterkant. Het kan lastig zijn om te vinden, aangezien de meeste koelkasten op de markt minstens één ijsblokjesmachine of zelfs een dispenser hebben. In de huidige markt worden de meeste nieuwere modellen, geprijsd boven een bepaalde prijs, nu geleverd met een ijs- en waterdispenser, zodat gezinnen een glas koud water rechtstreeks uit de koelkast kunnen halen zonder de deur te openen, een handige functie voor degenen die alleen zijn.

Naast Samsung komen er nog een paar andere fabrikanten op de markt met nieuwe koelkasten met nugget-ijsmachines zoals LG en KitchenAid. Ze zijn van commerciële kwaliteit en worden geleverd met metalen containers en spoelen die het koelmiddel rechtstreeks op de ijscontainer duwen. Dit doodt geen ziektekiemen in de koelkast, maar het houdt de lucht wel frisser en vermindert geurproblemen. Als uw huidige koelkast een ijsblokjesmachine heeft, zorg er dan voor dat de leidingen goed werken wanneer u van plan bent hem opnieuw te gebruiken.

Gemak De meeste mensen gebruiken de koelkast dagelijks veel en de vriezer wordt veel minder vaak geopend. De 7 kubieke voet (7 12 oz) blikjes en 12 oz blikken Crescent Model-koelkasten produceren tot 7 pond ijs in 24 uur, en de ijsemmer kan 13 pond ijs bevatten. Maar nu is er misschien een nieuwe manier voor Sonic-ijsfans om de rit over te slaan en thuis hun eigen ijs te maken in de vorm van een koelkast die onmiddellijke Sonic-ijstevredenheid biedt. .

Leave Reply

Required fields are marked *