Welke koelkasten worden gemaakt in de VS?

Top 5 koelkastmerken Gemaakt in de VS.Sub-zero koelkasten. Sub-zero is sinds 1945 actief in de apparatenbranche en dit Amerikaanse bedrijf is trots op zijn geschiedenis van innovatieve engineering van koelkasten voor thuis.

Welke koelkasten worden gemaakt in de VS?

Top 5 koelkastmerken Gemaakt in de VS.Sub-zero koelkasten. Sub-zero is sinds 1945 actief in de apparatenbranche en dit Amerikaanse bedrijf is trots op zijn geschiedenis van innovatieve engineering van koelkasten voor thuis. koelkasten gemaakt in de VS zijn Whirlpool, General Electric, Viking koelkasten, Thermador en Sub-Zero. Hoe kies je een nieuwe koelkast? Het kiezen van een nieuwe koelkast is een grote beslissing.

Het kan lastig zijn om er een te kiezen die bij je behoeften past en in je keuken past. Om je op weg te helpen, denk na over de beschikbare ruimte die je hebt voor een koelkast en kies je een model dat past. Kies een koelkast die binnen uw budget past. Overweeg of u de stijl en kleur van uw andere keukenapparatuur wilt evenaren.

Bepaal ook welke functies je niet wilt missen. Heeft uw koelkast bijvoorbeeld een ijs- en waterdispenser nodig? Wilt u scherpere lades met vochtigheidsregeling? Bent u op zoek naar slimme opties waarmee u uw koelkast op uw telefoon kunt bewaken? Kijk ook eens waar de koelkast is gemaakt. Sommige consumenten kopen liever koelkastmerken die in de VS zijn gemaakt. Volgens de Federal Trade Commission betekent dit dat als een koelkast of een ander artikel een Made in USA-label heeft, het artikel binnen de grenzen van de Verenigde Staten is gemaakt van alle of vrijwel alle Amerikaanse onderdelen.

Krijg meer geweldige ideeën en inspiratie rechtstreeks in je inbox. Appliances Connection is een toonaangevende e-commerce retailer en biedt een opmerkelijke selectie merken op voorraad en klaar voor verzending. Pas uw zoekopdracht aan op budget, functies of specificaties en maak vervolgens gebruik van ons deskundig advies, prijsgarantie, financiering en gratis levering aan huis. Bij GE Appliances wordt ons bedrijf aangedreven door onze mensen, we hebben een diverse groep in dienst die bestaat uit meer dan 13.600 mensen in vijf VS, S.

Steden in het hele land die onze innovatieve, duurzame producten creëren, verkopen en leveren. We investeren in talent van eigen bodem, waaronder onze fabrieksarbeiders, productontwikkelingsteams, ontwerpingenieurs, marketeers, transportpersoneel, klantenservicemedewerkers, technologie en administratief personeel. Naast onze eigen werknemers, via verkoop, verzending en andere gerelateerde gebieden, hebben onze apparaten invloed op meer dan 62.000 extra banen in het hele land. GE Appliances beïnvloedt het leven van Amerikanen elke dag op veel manieren.

Als we zeggen: „Made in America, bedoelen we ontworpen, ontworpen en vervaardigd door duizenden U.S. Medewerkers die er trots op zijn om thuis hun werk te zien. We bieden meer dan 250 apparaten gemaakt in de VS. Kopen bij GE Appliances zorgt voor het levensonderhoud van deze hardwerkende teams in het hele land.

Een apparaat met de naam Made in America heeft 70% - 90% U, S. Dit omvat onderdelen, fabrieksactiviteiten en lonen. GE is een handelsmerk van de General Electric Company. Voer uw postcode in voor de meest actuele inventaris van apparaten die beschikbaar is voor levering in uw regio.

Koop originele GE Appliances filters, onderdelen en accessoires in onze winkel voor onderdelen en accessoires. Superior Appliance Repair Wasdroger Reparatie, Koelkastreparatie, Ovens, Vaatwassers Als u een kijker bent van televisienieuws, hebt u waarschijnlijk verhalen gezien die bezorgdheid uiten over het verlies van Amerikaanse productiebanen. Deze artikelen beschrijven hoe de kracht van Amerika wordt ondermijnd door bedrijven die hun productieactiviteiten naar het buitenland hebben verplaatst. Deze trend in de Noord-Amerikaanse productie is veroorzaakt door hogere arbeids- en materiaalkosten in Noord-Amerika, evenals de opkomst van sterkere economieën en lagere kosten buiten de Verenigde Staten.

De meeste Amerikanen die op de hoogte zijn van deze inbreuken, willen zowel de Amerikaanse werknemer als de Amerikaanse economie steunen door „Amerikaan te kopen”. In eerste instantie lijkt het kopen van goederen van Amerikaanse makelij geen erg complex proces te zijn. Iets gemaakt in de VS maakt gebruik van onderdelen en materialen van Amerikaanse bedrijven en wordt gebouwd door Amerikaanse arbeiders. Geniet van een slimme koelkast die in stijl aan al je behoeften voldoet door naadloos samen te werken met de Google Assistent en Amazon Alexa.

Naast vers, gefilterd water en ijs, kunt u ook een warme enkele koffiezet uit uw koelautomaat halen. GE, opgericht in 1899, produceert alles, van koelkasten tot medische technologie, waarvan er vele afkomstig zijn van hun belangrijkste productiefaciliteit in Louisville, Kentucky. Een koelkast is een enorme investering voor uw huis, en het is moeilijk om modellen te vinden die met U zijn gemaakt. Mijn GE-fornuis en koelkast zijn gemaakt in Amerika en hebben 10 jaar en meer geduurd en hebben nooit een groot probleem gehad.

Bevochtig indien nodig de bodem van de koelkast met zuiveringszout om vlekken en hardnekkig voedsel te verzachten. General Electric produceert enkele van de meest populaire koelkasten in de Verenigde Staten van Amerika en heeft een reputatie voor kwaliteitsproducten en -diensten. Samsung-koelkasten worden vervaardigd in China, Zuid-Afrika, Duitsland, Hongarije, Luxemburg en Zweden. Enkele van de beste plaatsen om een koelkast te kopen zijn grote retailers, online retailers of rechtstreeks van populaire fabrikanten zoals Samsung, Whirlpool, enz.

De aankoop van deze koelkasten ondersteunt werkende Amerikanen en zorgt ervoor dat u een kwaliteitstoestel krijgt. Café-koelkasten bieden verschillende handvatvorm, type, ontwerp en kleuropties voor een breed scala aan keukenstijlen. Wi-Fi, koolstofluchtfilters, Theater LED-verlichting, een Diamond-ijsbereidingssysteem en een UltraClarity Waterfilter zijn enkele van de kenmerken van deze koelkast. Om te bepalen of u echt Amerikaans koopt, heeft het team van Dependable Repair Services een lijst gemaakt met koelkasten die in de VS zijn gemaakt door Amerikaanse bedrijven.

.

Leave Reply

Required fields are marked *