Welke lg koelkastmodellen hebben ambachtelijk ijs?

Bekijk en bereik favorieten in een oogwenk De populaire InstaView-koelkasten van LG stellen gebruikers in staat om twee keer te kloppen om het interieur te verlichten en naar binnen te kijken, zodat ze kunnen kiezen zonder de deur te openen. Cool, slim en efficiënt met gemoedsrust ingebouwd Eigenaren van LG koelkasten met Craft Ice zullen ook meer gemoedsrust hebben met LG Proactive Customer Care.

Welke lg koelkastmodellen hebben ambachtelijk ijs?

Bekijk en bereik favorieten in een oogwenk De populaire InstaView-koelkasten van LG stellen gebruikers in staat om twee keer te kloppen om het interieur te verlichten en naar binnen te kijken, zodat ze kunnen kiezen zonder de deur te openen. Cool, slim en efficiënt met gemoedsrust ingebouwd Eigenaren van LG koelkasten met Craft Ice zullen ook meer gemoedsrust hebben met LG Proactive Customer Care. Chill Today, Freeze Tomorrow voor meer capaciteit wanneer je het nodig hebt Nieuw in de Craft Ice-serie zijn de meest veelzijdige InstaView-koelkasten tot nu toe, nieuwe 4-deurs French Door-modellen met LG's eerste Full-Convert lade (modellen LRMVS3006 en LRMVC230). LG-koelkasten met Craft Ice zijn de eerste in de branche die automatisch langzaam smeltend rond ijs (met een diameter van twee inch) in de diepvrieslade maakt zonder het gedoe en de rommel van het vullen en invriezen van mallen.

Met de mogelijkheid om tot 25 ijsbollen in de diepvrieslade op te slaan en automatisch aan te vullen, helpt de nieuwe functie Craft Ice volledig gevuld te houden. LG-koelkasten met Craft Ice zijn de eerste in de branche die automatisch langzaam smeltend rond ijs (twee inch in diameter) in de vriezer maken, samen met in blokjes gesneden en verpletterd in de deur, voor luxe drankjes thuis. Voor extra gemoedsrust ondersteunen de nieuwe koelkasten het door kunstmatige intelligentie aangedreven klantenserviceplatform van LG, LG Proactive Customer Care. Stijlen die nieuw zijn in de Craft Ice-serie omvatten twee 4-deurs French Door-modellen met LG's eerste Full-Convert lade (modellen LRMVS3006 en LRMVC230).

Met de mogelijkheid om tot 25 ijsbollen in de diepvrieslade op te bergen en automatisch aan te vullen, helpt de nieuwe functie Craft Ice volledig gevuld te houden voor iedereen. LG Craft Ice-koelkasten hebben ook ijs in de deur en een waterdispenser die de exacte hoeveelheid (4, 8, 16 of 32 gram) vers, gefilterd water meet en automatisch wordt uitgeschakeld als je klaar bent. Met opties zoals Side-by-Side en French Door (3- en 4-deurs) modellen, samen met opties voor tegendiepte en standaarddiepte, kunnen consumenten de InstaView Door-in-Door koelkast vinden die perfect past bij hun keuken en levensstijl. LG Craft IceTM koelkasten met dubbele ijsblokjesmachine creëren ijsbollen, evenals standaard ijsblokjes en gemalen ijs - zodat u drankjes op uw manier kunt serveren.

Leave Reply

Required fields are marked *