Werkt de koelkast buiten?

Type - Koelkasten binnenshuis mogen niet buiten worden bewaard, omdat ze niet zijn ontworpen voor veilig gebruik in een buitenomgeving of om de elementen te weerstaan. Het antwoord is ja, je kunt je koelkast buiten zetten.

Werkt de koelkast buiten?

Type - Koelkasten binnenshuis mogen niet buiten worden bewaard, omdat ze niet zijn ontworpen voor veilig gebruik in een buitenomgeving of om de elementen te weerstaan. Het antwoord is ja, je kunt je koelkast buiten zetten. Technisch gezien zijn alle koelkasten airconditioners. Je koelkast hoeft niet beperkt te zijn tot binnen in huis.

In een hut, buitenkamp of gewoon in een achtertuin kunt u uw koelkast naar buiten laten draaien om aan uw behoeften te voldoen. Hoewel het buiten draaien van een koelkast verschillende overwegingen vereist, kost het niet veel extra werk. Voor extra opslag, koude dranken buiten of gemakkelijke toegang tijdens het kamperen, kunt u buiten een koelkast gebruiken. Hoewel je waarschijnlijk meer energie zult verbruiken dan wanneer de koelkast erin zou staan, kun je nog steeds wat efficiëntie oefenen.

Een koelkast is niet bedoeld om te functioneren als de buitenlucht kouder is dan de lucht erin. Koelkasten koelen voedsel door warmte naar buiten te verplaatsen. Koelmiddel wordt door het systeem gecirculeerd, waar het wordt veranderd van een gas naar een vloeistof en weer terug naar een gas. Koude lucht aan de buitenkant laat de binnenthermostaat denken dat de binnenlucht niet hoeft te worden gekoeld, en de compressor die het koelproces start, wordt niet geactiveerd.

De vriezer warmt op en items ontdooien. Of, als het echt koud is, bevriezen items in de koelkast volledig (omdat de koelkast de inhoud niet kan verwarmen). Koude temperaturen kunnen er ook voor zorgen dat de olie in de compressor te dik wordt om goed te circuleren, en je verbrandt uiteindelijk je compressor. Ja, een koelkast met het label voor gebruik buitenshuis kan buiten worden gebruikt als de juiste veiligheidsmaatregelen zijn vastgesteld.

Koelkasten voor buiten hebben beveiligingen die beschermen tegen problemen die vaak voorkomen bij koelkasten binnenshuis. Een buitenkoelkast heeft een breder temperatuurbereik waarop het apparaat betrouwbaar kan functioneren. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Daarom is het bekend dat bepaalde koelkasten voor buiten meer kosten dan een binnenkoelkast op instapniveau.

Deze thermostaat bevindt zich in het koelkastgedeelte, dus wanneer de buitentemperatuur onder de temperatuur van de koelkast daalt, gaat de thermostaat niet aan en koelt de vriezer niet af. Standaard koelkasten zijn bedoeld om te worden bewaard bij kamertemperatuur, dat is ongeveer 73 graden Fahrenheit (23 graden Celsius). Hoewel de basiswetenschap hetzelfde is, of je nu binnen of buiten bent, is elke koelkast ontworpen voor een specifieke omgeving. Je beste kans om een koelkast bij wisselende temperaturen te houden, is door er een te kopen die speciaal is gebouwd voor buiten.

Ja, u kunt buiten een koelkast binnenshuis gebruiken, maar het zal waarschijnlijk niet de meest effectieve of efficiënte optie zijn die voor u beschikbaar is. Koeler weer (tussen 32 en 60 graden Fahrenheit) is ideaal voor het koelen van dranken in uw koelkast. Zelfs als u de elementen hun tol hebt laten eisen van uw koelkast buiten, kunt u nog steeds voorzorgsmaatregelen nemen om hem buiten soepel te laten werken. Voor offsite of tijdelijk gebruik van een koelkast buiten, kunt u overwegen deze van stroom te voorzien met een draagbare generator.

Hoewel koelkasten voor buiten zijn gebouwd om extremere weersomstandigheden aan te kunnen, moeten alle koelkasten uit direct zonlicht worden gehouden en moeten ze worden beschermd tegen de elementen, ongeacht hun oorspronkelijke doel. De beslissing om een koelkast buiten te bewaren, zelfs in een afgesloten ruimte, kan het beste worden gemaakt op basis van persoonlijke behoeften. Koelkasten binnenshuis zijn niet ontworpen om de buitenelementen te weerstaan en hebben meer kans op roest en storingen bij gebruik buitenshuis. Koelkasten met ingebouwde compressoren kunnen bijvoorbeeld niet werken als ze te koud worden en moeten binnenshuis worden bewaard.

Bij sommige koelapparaten voor buiten echter, als de buitentemperatuur onder de binnentemperatuur van de koelkast daalt, kan dit de regeling van het apparaat beïnvloeden. Koelkasten voor buiten bieden bescherming tegen het soort problemen dat u zult ervaren met koelkasten binnenshuis.

Leave Reply

Required fields are marked *