Wie koelkasten en diepvriezers?

Veel landen kopen lokaal vervaardigde standaard huishoudelijke koelkasten met opening aan de voorkant voor het opslaan van EPI-vaccins. De meeste ILR's kunnen aanvaardbare temperaturen onder +8° C handhaven op slechts acht uur elektriciteit per 24 uur, dag na dag.

Wie koelkasten en diepvriezers?

Veel landen kopen lokaal vervaardigde standaard huishoudelijke koelkasten met opening aan de voorkant voor het opslaan van EPI-vaccins. De meeste ILR's kunnen aanvaardbare temperaturen onder +8° C handhaven op slechts acht uur elektriciteit per 24 uur, dag na dag. Met ijs beklede koelkasten zijn de beste keuze waar er minstens acht uur elektriciteit per dag is, maar geen stand-byvoeding. Temperatuurregeling is inherent stabiel en vergroot mogelijk het bereik van de ILR-benadering naar gebieden met slechts 28 uur stroom per week of gemiddeld 4 uur per dag.

Dit heeft voordelen op het gebied van inkoop en onderhoud, maar een aantal ernstige tekortkomingen in de prestaties kunnen de koudeketen in gevaar brengen en verlies van vaccin veroorzaken. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers voor voedselopslag zijn gemaakt in verschillende maten. Tot de kleinste behoren koelkasten van het Peltier-type die zijn ontworpen om dranken te koelen. Een grote koelkast voor huishoudelijk gebruik is zo groot als een persoon en kan ongeveer een meter breed zijn met een capaciteit van 0,6 m3 (21 cu ft).

Koelkasten en diepvriezers kunnen vrijstaand zijn of in een keuken zijn ingebouwd. Dankzij de koelkast kan het moderne huishouden voedsel langer vers houden dan voorheen. Diepvriezers stellen mensen in staat om bederfelijk voedsel in bulk te kopen en het op hun gemak te eten en bulkaankopen te doen. Ons brede assortiment koelkasten helpt u om voor uw gezin te zorgen en uw keuken te laten stralen.

We kunnen je helpen om in een mum van tijd de juiste koelkast te vinden. Er zijn een verscheidenheid aan meer gestandaardiseerde koelkasten met vriesvak of koelkastdiepvriezers, maar zelfstandige diepvriezers worden per type geïdentificeerd. In deze cyclus komt een circulerend koelmiddel zoals R134a een compressor binnen als lagedrukdamp op of iets onder de temperatuur van het interieur van de koelkast. In de moderne tijd, vóór de uitvinding van de moderne elektrische koelkast, werden ijshuizen en koelboxen gebruikt om het grootste deel van het jaar koel te bewaren.

Van een koelkast met een combinatie van koelkast en vriezer naast elkaar, tot een ruimtebesparende koelkast met franse deur met instaview, tot een vingerafdrukbestendig roestvrijstalen model, er zijn veel stijlen en merkaanbiedingen waaruit u kunt kiezen. Voor Amerikaanse koelkasten maakt het Consortium on Energy Efficiency (CEE) verder onderscheid tussen Energy Star-gekwalificeerde koelkasten. Displaykoeling is perfect voor bakkerijen of cafés om klanten de heerlijke gebakken goederen of lekkernijen te laten zien die je te koop hebt. Een koelkast met diepvriezer van Samsung zal dieper zijn dan een Maytag met tegendiepte, en de hoeveelheid glazen planken en laden, inclusief scherpere ruimte - zal ook variëren afhankelijk van het merk.

Bovendien hebben compressie-eenheden in de meeste omstandigheden een betere temperatuurregeling en is er minder koelkastonderhoud vereist. Ter vergelijking: extern gekoppelde koelcompressoren, zoals die in airconditioning in auto's, lekken onvermijdelijk vloeistof en smeermiddel langs de asafdichtingen. De beste koelkasten voor u zijn degene die is afgestemd op uw ruimte en een ruime hoeveelheid kubieke voet voedselopslag voor uw gezin heeft. Andere gespecialiseerde koelmechanismen kunnen worden gebruikt voor koeling, maar zijn niet toegepast op huishoudelijke of commerciële koelkasten.

De eerste koelkast die wijdverbreid werd gebruikt, was de General Electric Monitor-Top-koelkast die in 1927 werd geïntroduceerd, zogenaamd door het publiek, vanwege de gelijkenis met de geschutskoepel op het ijzeren oorlogsschip USS Monitor uit de jaren 1860. In vergelijking met absorptieopties is hun grote voordeel dat compressiekoeling zorgt voor een krachtige en energiezuinigere koeling. Er is een breed scala aan koelkaststijlen waaruit u kunt kiezen om aan de behoeften van uw keuken, supermarkt of café te voldoen. DOE voltooide de eerste van deze regelproductiecycli door gewijzigde prestatienormen aan te nemen voor alle koelproducten die op of na 1 januari 1993 zijn vervaardigd.

Leave Reply

Required fields are marked *