Wanneer koelkasten in de uitverkoop gaan?

Naar mijn ervaring bieden de meeste winkels en bedrijven de neiging om aan het einde van de maand inklaringsverkopen aan te bieden. Dit betekent simpelweg dat je sinds de zomer in mei begint een verkoop kunt verwachten in augustus.

Wanneer koelkasten in de uitverkoop gaan?

Naar mijn ervaring bieden de meeste winkels en bedrijven de neiging om aan het einde van de maand inklaringsverkopen aan te bieden. Dit betekent simpelweg dat je sinds de zomer in mei begint een verkoop kunt verwachten in augustus. Gerenoveerde apparaten hebben misschien een slechte omslag in je boek, maar Bulinski zegt dat als je op zoek bent naar een deal voor een koelkast, je misschien wilt overwegen om een gerenoveerd model te kopen. Toen Bulinski's moeder meer dan een jaar geleden haar nieuwe koelkast kocht, moest ze zes maanden wachten vanaf de datum van bestelling voor levering en installatie.

Als je blijft wachten tot je koelkast of vaatwasser de emmer trapt om hem te vervangen, is de kans groot dat je het je niet kunt veroorloven om een verkoop uit te houden. Als je eenmaal hebt besloten welke koelkast je wilt, is de volgende grote vraag wanneer het ideale moment is om hem te kopen. Koelkasten aan de onderkant, waarbij de vriezer zich aan de onderkant of het onderste gedeelte van het apparaat bevindt, werden razernij vanwege de gemakkelijke toegang tot de etenswaren, dranken en producten die ze leveren, maar Bulinski zegt dat als u op zoek bent naar een nieuwe koelkast tegen een redelijke prijs dat daadwerkelijk op voorraad is en klaar is voor aankoop, misschien wilt u een model met topmontage overwegen. Bulinski is een no-brainer naar keuze en zegt dat als je een koelkast met topmontage vindt, ongeacht de tijd van het jaar, je het misschien serieus wilt overwegen voordat je er vanaf wegloopt.

Als je erover nadenkt om je koelkast in het komende nieuwe jaar te vervangen, merk je misschien al dat je gedachten hebt over het proberen te achterhalen wat de beste tijd van het jaar is om deze aankoop van een groot ticketitem veilig te stellen. Voordat u een vaatwasser, koelkast, assortiment, wasmachine of droger koopt, moet u controleren of een van deze verkoopseizoenen eraan komt. Wanneer u een koelkast overweegt, moet u ervoor zorgen dat de elektriciteitsvereisten in overeenstemming zijn met uw lokale energieleverancier. Afgezien van de feestdagen vinden er andere belangrijke verkopen plaats rond de tijd dat een bedrijf een nieuwer model van hun koelkast lanceert.

Omdat de rekening voor nieuwe apparaten gemakkelijk in de duizenden kan oplopen, onderzoeken en plannen veel mensen voordat ze een grote aankoop doen, zoals een koelkast of wasmachine. Dit komt omdat als het gaat om koelkasten, een branchegeheim dat het publiek misschien nog niet heeft begrepen, is dat verschillende bedrijven daadwerkelijk hetzelfde productmodel aanbieden, met als enige onderscheid de eigenlijke merknaam. Als u van plan bent om bij een winkel te kopen, waarschuwt Tiso dat u langer dan normaal kunt wachten op uw nieuwe koelkast, ongeacht de tijd van het jaar dat deze daadwerkelijk wordt gekocht. Een belangrijk punt om op te merken is dat het gewicht van een koelkast gebaseerd is op de capaciteit en niet op de afmetingen.

Leave Reply

Required fields are marked *