Welke koelkasten zijn het beste?

Onze beoordelingen omvatten Franse deur, diepvriezer,. Franse deur · Side-by-Side koelkasten · Whirlpool koelkast.

Welke koelkasten zijn het beste?

Onze beoordelingen omvatten Franse deur, diepvriezer,. Franse deur · Side-by-Side koelkasten · Whirlpool koelkast. Er zijn verschillende soorten koelkasten, maar de belangrijkste die in woonhuizen worden gebruikt, zijn de Franse deur, bovenste vriezer, onderste vriezer en zij-aan-zij stijlen. Deze kunnen variëren van ongeveer 24 tot 40 in breedte en 61 tot 71 hoog, dus het is belangrijk om deze samen met uw kasten te overwegen om ervoor te zorgen dat u voldoende ruimte vrijmaakt voor het gewenste model, zegt Street.

Een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een koelkast is om te kiezen tussen standaarddiepte (30 -40 diep) en tegendiepte (24 -28 diep). Een koelkast met aanrechtdiepte staat gelijk met de werkbladen van de kasten eromheen en is een veel voorkomende keuze voor ontwerpers die een strakke lijn kasten willen, ononderbroken door een omvangrijke koelkast. Zoals we allemaal weten, is koelkastruimte eersteklas onroerend goed en dus, afhankelijk van uw keuken, kan er mogelijk een koelkast met standaarddiepte in het ontwerp werken door deze in een muur te plaatsen of door de andere kasten uit te stoten om het te laten lijken alsof het een tegendiepte is. Door Katie Mortram gepubliceerd 18 mei 22 De beste koelkast in het algemeen, de GE Profile PFE28KYNFS Franse deurkoelkast is prachtig ontworpen en heeft een veegbestendige roestvrijstalen afwerking om hem er pittig uit te laten zien.

Daarin vind je veel functies voor het organiseren en beschermen van voedsel. Het heeft een plank over de volledige breedte met temperatuurregeling; in de koudste stand houdt het vlees langer vers en op de warmere is het ideaal voor het opbergen van feestbakken of een cake als je bezig bent. Een van de planken schuift onder zichzelf om ruimte te maken voor een groot item zoals een ananas of een gigantische frisdrankfles. In de vriezer staan twee manden met verdelers om te voorkomen dat voedsel verdwaalt in een gigantische bak.

Er is niets overdreven flitsend aan de roestvrijstalen Frigidaire FFHB2750TS, maar wat je krijgt zijn solide prestaties voor een geweldige prijs. Het heeft een LED-bedieningspaneel en heeft zelfs een ijs- en waterdispenser in de deur. Hoewel het een brede lade heeft voor zaken als feestschotels of gebakjes, is de lade niet temperatuurgeregeld. Je kunt het dus niet erg laag zetten om vlees voor langere tijd vers te houden.

De RS27T5200SR zij-aan-zij koelkast van Samsung heeft een stijlvol en tijdloos ontwerp, compleet met ijs- en waterdispenser ingebouwd in de deur. Er zijn twee soorten ijs om uit te kiezen, in blokjes gesneden en verpletterd, en de knop van de waterdispenser fungeert ook als een kinderslot om ongelukken in de maak te stoppen. Er is voldoende opbergruimte aan de binnenkant, met een totale capaciteit van 27,4 kubieke voet, en de planken van de binnendeur zijn bijzonder diep, ideaal voor het vasthouden van grote dozen. De Samsung RT18M6215G is de koelkast die je kunt krijgen als je niet altijd een vriezer gebruikt.

Het beschikt over FlexZone-technologie, wat betekent dat u het vriesvak kunt ombouwen naar meer koelkastruimte. Bovendien is het met een capaciteit van 17,6 cu, ft in totaal een goede hoeveelheid ruimte voor zo'n compact ontwerp. Het ontwerp heeft een premium uitstraling, met opties voor roestvrij staal en zwart roestvrij staal beschikbaar. Wees echter op uw hoede dat sommigen het gemakkelijk deuken vonden.

Als je een kleine koelkast nodig hebt, misschien voor een appartement, is de GE GTE18GMHES zonder franjes een mooie optie. Het heeft glazen rekken en wordt geleverd met een ijsblokjesmachine. Voor het opbergen van vleeswaren en kazen is er een delicatessenwinkel die van de ene naar de andere kant kan worden verplaatst om plaats te bieden aan een groot item zoals een kruik limonade. Deze GE mist echter vochtigheidscontroles voor de scherpere laden en heeft geen onafhankelijke bedieningselementen voor de koelkast en vriezer, dus je moet kiezen tussen koudere en koudste voor beide.

Nu in de derde generatie is Samsung's Family Hub slimme koelkast direct herkenbaar aan het grote 21-inch aanraakscherm, waarmee u boodschappen kunt bestellen, muziek kunt afspelen, uw agenda kunt opzoeken, tv kunt kijken, kunt zien wie er voor uw voordeur staat en nog veel meer. Camera's in de koelkast laten je vanaf je smartphone zien of je bijna geen melk meer hebt. Hoewel we niet hoog staan op Bixby, de stemassistent van Samsung, is het ingebouwd in de koelkast, dus je kunt hem vragen om je slimme apparaten voor thuis te bedienen, zoals lampen, thermostaten, robotstofzuigers en meer. De Family Hub is verkrijgbaar in meer dan een dozijn stijlen, waaronder zowel toonbank- als full-depth formaten; en driedeurs- en vierdeurs modellen (de FlexZone-lade is een handige functie die u helpt bij snacks en andere veelgebruikte items).

Naast een full-size vriezer is de Family Hub verkrijgbaar in een 4-deurs Flex-configuratie, waarmee u één compartiment kunt omschakelen van vriezer naar koelkast, afhankelijk van uw behoeften. Als u op zoek bent naar een premium koelkast met één deur, hoeft u niet verder te zoeken. De LG LRDCS2603S biedt al het gemak van een compacter ontwerp, terwijl hij nog steeds beschikt over een indrukwekkende capaciteit. Met een totale capaciteit van 25,5 cu ft kan deze koelkast met vriesbodem gemakkelijk genoeg boodschappen bevatten voor een klein gezin.

Bovendien wordt het geleverd met enkele kwaliteitskenmerken, waaronder een ijsblokjesmachine en LED-verlichting. Bovendien is het verkrijgbaar in een zwart roestvrijstalen ontwerp en standaard roestvrij staal, zodat u het kunt matchen met uw keuken. Als u op zoek bent naar een koelkast met contradiepte, is stijl waarschijnlijk super belangrijk voor u en het Bosch 800-serie B36CT80SNS Franse deurmodel levert in schoppen. Het is fraai ontworpen in een vingerafdrukbestendig roestvrij staal en zit boordevol speciale functies.

Er is geen ijs- en waterdispenser aan de buitenkant die afbreuk doet aan het slanke uiterlijk, maar het heeft een dispenser in de koelkastdeur en een ijsbak die je eruit kunt trekken. De ijsblokjes zijn uniek gevormd in kleine piramides, dus zelfs ze lijken bijzonder. Binnenin is er een voorraadlade die zowel vochtigheid als temperatuurgeregeld is, dus als de twee chips je niet genoeg ruimte geven voor verse producten, heb je nog een compartiment om fruit en groenten knapperig te houden. De vriezer heeft 3 bakken om voedsel georganiseerd te houden en rond te snuffelen tot een minimum te beperken om die zak erwten te vinden waarvan je weet dat het er ergens in zit.

Door de bijbehorende Bosh Home Connect-app te downloaden, kunt u de Bosch op afstand bedienen. Wat echt uniek is aan de LG LRFV3006S, is dat hij prachtige heldere ijsballen kan maken voor hoge ballen of ambachtelijke cocktails. Maar natuurlijk krijg je veel meer dan dat in een koelkast die voor veel geld verkoopt. Dit is een Frans deurmodel met een deur in een van de deuren die opent op een compartiment dat handig is voor het opbergen van dingen die je gezin vaak grijpt, zoals drankjes, yoghurt of snacks.

Als je twee keer op de deur klopt, licht het raam in de deur op zodat je kunt zien wat er in zit voordat je het opent, waardoor koude lucht niet ontsnapt terwijl je rondscharrelt. Aan de andere deur bevindt zich een ijs- en waterdispenser die plaats biedt aan uw hoogste waterfles of een kruik en deze tot een precieze hoeveelheid vult, zodat u niet hoeft te staan en op de hendel hoeft te drukken totdat uw glas vol is. Koelkasten zijn veel energiezuiniger dan 15 en vooral 30 jaar geleden vanwege strengere efficiëntievoorschriften van het ministerie van Energie, evenals sterkere prikkels van het Energy Star-programma van de Environmental Protection Agency. Nadat ze een foodtruck en restaurant had gehad, is ze elk koelkastprobleem tegengekomen dat zich zou kunnen voordoen, en ze eist van haar eigen huiskoelkasten (ja, ze is een eigenaar van meerdere huiskoelkasten) vergelijkbare kenmerken als die van commerciële restaurantkoelkasten.

De koelkast heeft ook een deuralarm, wat vooral handig is als je kinderen hebt die een hapje pakken en dan vergeten de koelkast of vriezer te sluiten voordat je de keuken verlaat. Miele's glanzende PerfectCool Franse deurkoelkast verheft het uiterlijk van uw keuken en voegt wederverkoopwaarde toe aan uw huis. Tegendiepte, in de strengste zin, betekent dat een koelkast ondiep genoeg is om gelijk te zitten met typische kasten of werkbladen, dus ongeveer 24 inch van de voorkant naar de achterwand. Als de condensor het probleem is en uw koelkast niet nieuw is, kunt u deze misschien het beste vervangen.

Maar elke koelkast kan een beetje luidruchtig worden als hij niet goed werkt, en bepaalde modellen lijken vatbaarder voor het ontwikkelen van deze hinderlijke geluiden dan andere. Een koelkast die luid wordt, een verhoogde energierekening veroorzaakt of warmte van achteren afgeeft, zijn allemaal tekenen dat dingen niet werken zoals ze zouden moeten. Als je een koelkast vervangt, meet dan je huidige model; je weet dat een koelkast van die maat past. Hoewel alle koelkasten en diepvriezers het essentiële doel moeten dienen om uw voedsel op veilige temperaturen te houden, variëren moderne koelkasten in grootte, prijs, ontwerp, kleuren en functies.

Door de mogelijkheid om uw koelkast op uw smartphone aan te sluiten, kunt u de temperatuur van uw koelkast op afstand regelen. Een grotere koelkast betekent meer toegang tot een breed scala aan ingrediënten en meer mogelijkheden voor creativiteit in de keuken. .

Leave Reply

Required fields are marked *