Welke koelkasten zijn garageklaar?

Koelkasten met een bovenste vriezer wijden het onderste deel van het apparaat aan vers voedsel en de bovenkant aan diepvriesproducten. Ze zijn een goede keuze voor kleine gebieden zoals een.

Welke koelkasten zijn garageklaar?

Koelkasten met een bovenste vriezer wijden het onderste deel van het apparaat aan vers voedsel en de bovenkant aan diepvriesproducten. Ze zijn een goede keuze voor kleine gebieden zoals een. Een standaardkoelkast werkt in een klimaatgeregelde ruimte waar de temperaturen nooit onder de 50 graden Fahrenheit dalen of in drievoudige cijfers stijgen. Maar garages kunnen extreme temperaturen bereiken aan beide uiteinden van dat spectrum.

Koelkasten die klaar zijn voor de garage werken in bijna vriesomstandigheden en bij brandende hete temperaturen van meer dan 100 graden Fahrenheit. Deze gespecialiseerde koelkasten variëren in grootte van kleine mini-koelkasten van 4 kubieke voet tot koelkasten van 21 kubieke voet op ware grootte. Verderop bespreken we de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor een koelkast die klaar is voor de garage en enkele van de topmodellen op de markt bekijken. Omdat garagekoelkasten de tweede viool spelen voor de hoofdkoelkast in de keuken, zijn ze meestal verkrijgbaar in kleinere maten, waarbij de meeste rond 18 kubieke voet zweven.

Ze variëren van 14 tot 21 kubieke voet, en mini-koelkasten die klaar zijn voor de garage hebben doorgaans een capaciteit van ongeveer 4 kubieke voet. Natuurlijk, hoe groter de koelkast, hoe meer ruimte hij in de garage inneemt. Grotere koelkasten van 19 kubieke voet of meer meten ongeveer 66 inch lang, 33 inch breed en 34 inch diep, terwijl kleinere modellen van ongeveer 14 kubieke voet slechts 60 inch lang, 27 inch breed en 29 inch diep kunnen meten. Drankopslag is vaak het primaire gebruik van een koelkast die klaar is voor de garage.

Veel hebben opbergontwerpen die aan die behoefte voldoen, waaronder speciale dispensers en rekken voor blikjes en grote deurplanken met hoge wijnflessen of gallonkannen. Winia's betaalbaar geprijsde garagekoelkast brengt extra voedselopslag naar de garage zonder veel extra geld uit te geven. Winia is een minder bekend merk en de koelkast is bestand tegen omgevingstemperaturen tot 38 graden en zo hoog als 110 graden Fahrenheit, dankzij de ingebouwde sensor. Met zijn capaciteit van bijna 22 kubieke voet geldt de roestvrijstalen koelkast van GE als een van de grotere garageklare koelkasten op de markt.

Het ruime formaat omvat grote bakken voor producten, evenals diepe opslagbakken in de deur voor grote drankcontainers, inclusief kannen van volle gallon en hoge wijnflessen. Opmerkelijke kenmerken zijn onder meer LED-verlichting, glazen planken met morsbestendige randen en een classificatie voor omgevingstemperaturen variërend van 38 tot 110 graden Fahrenheit. Houd er rekening mee dat dit model een grotere voetafdruk creëert dan andere garageklare modellen met 66 inch lang, 32¾ inch breed en 34½ inch diep. Binnenin bevatten metalen trays en grote deurplanken bulketenswaren en grote kannen.

Dikke glazen planken zijn bestand tegen zware lasten van meerdere 12-verpakkingen. Een zwarte matte afwerking met een diamantloopvlakpatroon op de deur geeft de koelkast een industriële uitstraling die past bij een garageruimte. Maak de garagewerkplaats of mangrot compleet met een goede minikoelkast. Dit garageklare model van gereedschapsbedrijf Black %26 Decker is bestand tegen de potentieel zware garageomgeving met een temperatuurbereik van 38 graden tot 110 graden Fahrenheit.

De kleinere capaciteit van 4,3 kubieke voet, handige dispenser met zes blikjes en deurplanken die een fles van 2 liter ondersteunen, werken goed voor het bewaren van veel drankjes en snacks. Met een afmeting van slechts 34 inch lang, 21 inch breed en 20 inch diep, past deze compacte koelkast mooi in een werkplaats zonder kostbare werkruimte in te nemen. De Black %26 Decker minikoelkast wordt geleverd in wit, zwart en zilver. Het model van Danby biedt 11 kubieke voet koelkastruimte zonder vriesopslag.

De koelkast, die 59 inch lang, 24 inch breed en 26 inch diep is, is voorzien van wijd open planken voor veel eten en drinken. Een groentelade biedt een geweldige plek voor producten, en verstelbare deurplanken bieden voldoende ruimte voor grotere flessen. Met zijn 4,4 kubieke voet heeft hij voldoende ruimte voor tal van dranken en snacks in zijn kleine voetafdruk van slechts 33 inch lang, 21 inch breed en 21 inch diep. Opslagfuncties zijn onder meer een speciaal deurrek met acht ingeblikte dranken en planken van gehard glas die groot genoeg zijn voor een fles van 2 liter.

Deze koelkast zal dankzij de Energy Star-classificatie geen grote klap geven op de elektriciteitsrekening. Vanwege zijn ruime ruimte, het vermogen om extreme temperaturen te verdragen en het veelzijdige opslagontwerp, de GE 19,1 Cu. Top-Freezer Koelkast is zeer geschikt om het leven in een garage te doorstaan. Als je op zoek bent naar iets kleins en niet de extra vriesruimte nodig hebt, overweeg dan de Danby 11,0 Cu.

Verschillende belangrijke criteria zijn opgenomen in onze lijst met de beste garagekoelkasten. Ten eerste kozen we alleen „garageklare koelkasten” die warmere en koudere omgevingstemperaturen kunnen verdragen dan een standaardkoelkast om ervoor te zorgen dat ze het hele jaar door goed zouden werken. Extra koelkasten bevatten vaak bulkartikelen, dus het is cruciaal dat de laden en rekken van de koelkast grote schotels voedsel, kisten met blikjes, hoge wijnflessen en kannen van gallonformaat aankunnen. Ten slotte hebben we koelkasten geselecteerd die een breed scala aan maten dekken om aan verschillende behoeften te voldoen.

Zorg voor een koelkast die klaar is voor de garage. Een standaardkoelkast kan alleen temperatuurbereiken van ongeveer 50 tot 100 graden Fahrenheit aan zonder storingen of overwerk. Garageklare koelkasten zijn ontworpen om te werken in ruimtes die niet klimaatgestuurd zijn met bredere bedrijfstemperatuurbereiken van 32 tot 110 graden Fahrenheit. De meeste koelkasten zijn ontworpen om te werken in een vrij smalle temperatuurband.

Je huis wordt nooit echt heter dan 80 graden of kouder dan 60 graden Fahrenheit. Aan de andere kant kan uw garage van onder het vriespunt naar boven de 100 graden gaan. We hadden een koelkast nodig die kon werken bij die extreme temperaturen. Elk van de vier grote merken (Samsung, LG, KitchenAid en Whirlpool) beveelt een normale bedrijfstemperatuur aan tussen 55F (13C) en 110F (43C).

In je huis is de buitenlucht normaal gesproken een koele 70 graden of zo. Maar in een niet-geïsoleerde garage kunnen de temperaturen enorm fluctueren, afhankelijk van het seizoen. Als u in het noorden woont, kan het gemakkelijk koud genoeg worden waar de compressor nooit wordt ingeschakeld. Als ze dalen tot ongeveer 20 graden, zal de temperatuur in je garage koud genoeg zijn zodat de koelkast kan bevriezen.

Om eerlijk te zijn, zal een combinatie-eenheid exact dezelfde problemen hebben. Als je iets meer wilt dan je basiskoelkast om in je droomgarage te gaan, mag ik de Gladiator GARF30FDGB koelkast voorstellen. De Frigidaire heeft bijna 50% meer opslagruimte dan de GE (14,8 kubieke voet versus 10,6 kubieke voet). In feite kan de Frigidaire meer dan 500 pond vlees opslaan, uitgaande van 35 lbs per kubieke voet (bron).

De NewAir AB-1200B heeft een iets hogere capaciteit en bevat 126 blikjes op ware grootte in vergelijking met de 120 blikjes van HomeLab. Het heeft ook een ingebouwd slot zodat je kinderen (of je vrienden) uit de buurt kunt houden van je ambachtelijke bieren, wat de HomeLabs niet doet. Als je ooit een feestje hebt gegeven en de drankjes bent vergeten te halen, of een midparty bierrun hebt moeten maken, dan is de NewAir NBF125BK00 voor jou gemaakt. De NewAir NBF125BK00 is op geen enkele manier goedkoop.

Het kost ongeveer evenveel als de GE-garagekoelkast op ware grootte die we hierboven hebben aanbevolen. Maar voor die prijs krijg je een hele mooie bierkoelkast, met een aantal geweldige high-end functies. Problemen met uw koelkast beginnen wanneer de temperatuur in uw niet-geïsoleerde garage in de winter daalt tot onder de 40ºF, of in de zomer stijgt tot boven de 100ºF. Wanneer de buitentemperatuur daalt tot onder die 38-40º, is de kans kleiner dat de thermostaat de compressor inschakelt, omdat de binnen- en buitentemperaturen hetzelfde zijn en het „gelukkig” is.

De Chillerator is ontworpen om te werken in een breder scala aan omgevingstemperaturen dan een standaard koelkast. De handleiding vermeldt het operationele bereik als 0ºF ~ 115ºF (-17ºC ~ 43ºC). Het zal goed werken in alle winters, behalve in de koudste winters onder nul, en de heetste zomers. In feite voegt de Frigidaire FFRU17B2QW ook toe wat zij hun Freeze Control-functie noemen, wat hem bijzonder „Garage-vriendelijk” maakt.

Deze functie handhaaft de juiste koelkasttemperatuur, zelfs wanneer de garagetemperatuur daalt tot 10° F (-12° C), of zo hoog als 110° F (43° C). Een veelgehoorde klacht over de koelkast is dat deze luid is als de compressor wordt ingeschakeld. Desondanks gaven mensen het nog steeds 4 van de 5 sterren. Ze zijn er in verschillende maten vanaf een 3 cu.

Mini-retro-koelkast tot retro-koelkasten op ware grootte op 14 cu ft. Als ik een koelkast krijg met 2 aparte, digitale thermostaten (voor de vriezer en koelkast). Houdt het mijn diepvriesspullen bevroren als de garage 30-40 graden bereikt? Of wordt het helemaal uitgeschakeld? En er is geen ingebouwde verwarming om het koelkastgedeelte op te warmen als de omgevingstemperatuur daalt tot in de jaren 20? LET OP: Installeer de koelkast niet waar de temperatuur onder 55° F (13° C) daalt of boven 110° F (43° C) stijgt. De compressor kan niet in staat zijn om de juiste temperaturen in de koelkast te handhaven.

BELANGRIJK Als u uw koelkast in een garage of een andere onverwarmde ruimte installeert, kunt u problemen ondervinden met de temperatuur van de vriezer tijdens de wintermaanden wanneer de temperatuur onder de 55° F daalt. Door uw koelkast te upgraden met een garagekit, wordt de minimale bedrijfstemperatuur van uw apparaat verlaagd tot 34° F. Deze kit kan worden besteld door het telefoonnummer onderaan de garantiepagina of achteromslag te bellen tegen een meerprijs. De „garage-gereedheid” werd gedeeltelijk bereikt door afzonderlijke thermostaten in zowel de koelkast- als de vriessectie te plaatsen.

Als je de originele handleiding met de specificaties van je koelkast niet hebt, of deze niet online kunt vinden, is het misschien de moeite waard om hem een jaar in je garage te testen, zodat je kunt zien hoe goed het werkt tijdens de verschillende seizoenen. Dubbele thermostaten helpen bij het handhaven van de vriestemperaturen in het vriesgedeelte en houden de koelkast minder dan bevroren. Als u in het noorden van de VS woont, waar de wintertemperaturen onder het vriespunt dalen, moet u kijken naar volledig koelkasten of converteerbare eenheden. Grote zwenkwielen stellen de gebruiker in staat om de koelkast gemakkelijk rond te draaien, en een handsfree opstapopening maakt het opbergen van boodschappen en bulkartikelen een fluitje van een cent.

Een standaardkoelkast is niet ontworpen om dergelijke extreme veranderingen in de omgevingstemperatuur aan te kunnen en heeft daarom meer kans op storingen bij koude of hitte. GFCI-bescherming is vereist voor stopcontacten langs het aanrecht in de keuken, maar niet voor grote apparaten zoals uw vaatwasser of koelkast. Het lijkt misschien onlogisch, maar zeer koude temperaturen in een garage met een gewone koelkast kunnen grote schade aanrichten aan het vriesgedeelte van het apparaat. Met in totaal 5 planken (4 verstelbaar) en 5 deurrekken over de volledige breedte voor flessen, potten en andere kleine voorwerpen, is deze diepvriesloze koelkast perfect om al uw extra etenswaren uit de weg te ruimen.

Deze koelkast, mijn eerste aanbeveling voor deze categorie, is echt een leuke optie om drankjes in je garage te bewaren. Het feit dat je hetzelfde probleem had met twee verschillende koelkasten in dezelfde ruimte, doet me vermoeden 2 mogelijke oorzaken. Zoals je kunt zien met mijn laatste update van het bericht, heb ik wel een koelkast zonder vriezer als aanbeveling. Als je in een klimaat leeft waar de temperaturen 0 ºF of lager bereiken, heb je waarschijnlijk een geavanceerdere oplossing nodig, zoals het isoleren van je garage of een deel ervan voor de koelkast.

.

Leave Reply

Required fields are marked *